Skip to content

IMRE FIA IMRE – „Mindenki a maga módján egy ordas paraszttá”, videó és dal: Vér és nyál

Az Imre Fia Imre zenekar legújabb dala a Vér és nyál címet viseli, és akárcsak a klipes Köpködő daluk, ez is a második lemezük előfutára. A lemez hamarosan érkezik, a videóval kísért Vér és nyál dal pedig Pogány „Pogi” János felügyelete alatt készült a Granny’s stúdióban, ezúttal azonban volt ének producerük is, Csongor Bálint (Subscribe, Useme).

György Imre énekes/gitáros:Hosszú évekig dolgoztam kocsma/bár/vendéglátós zenészként, ezalatt az egyetlen, amit megtanultam, hogy nemi/faji/életkori/származási vonatkozástól eltekintve, mindenki ugyanakkora állat. Nem számít a kulturális/műveltségi szint, mindenki a maga módján válik egy ordas paraszttá és persze nincs az a szekus, akit visszafogna a morál.

A dalhoz egyébként az év elején terveztük a klipforgatást, már megvolt a színész és a komplett stáb, amikor beütött a karantén és minden elúszott. Zsótér Indi Danival (rendező) sokat tanácskoztunk, végül Karai Kludia zseniális rajzai húztak ki minket a levesből, így állt össze ez a kis animációs-szöveges videó.


www.facebook.com/imrefiaimre

A Imre Fia Imre zenekar tavaly erősen kezdett, két nagy bulit is nyomtak az A38-on, elindultak a vidéki koncertek, Matchbox című első klippes nótájukat beválogatták a Magyar Klipszemlébe a ‘Legjobb koncepció’ vetítési blokkba. Imi még a Firkin zenekarban is vendégeskedett az év eleji hajós bulijukon, de sajnos a világ eseményei rájuk is hatással voltak.

A karantén alatt adtak egy stream bulit, szintén az A38-ról és hamarosan megint egy online bulival készülnek, ha minden jól megy év végétől pedig ismét lehet látni őket színpadon és végre kiadhatják első „valódi” nagylemezüket.

A 2018-as Nálad hatalmasabb dolgok című kiadvány félig egy szólóanyag volt, a felvételi folyamat felénél csatlakozott Baráth Gergely dobos, Gyurkovics Ernő basszusgitáros és Hagymási Bence gitáros/vokál, a szintis, sampleres Tornai Zsolt pedig már az anyag elkészülte után.
IMRE FIA IMRE – Vér és nyál (2020)

www.instagram.com/imrefiaimreIMRE FIA IMRE – Köpködő (2019)
KERESÉS
Hammerworld No. 352
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ANY GIVEN SIN
  War Within
 2. ASKING ALEXANDRIA
  Where Do We Go From Here
 3. VANDENBERG
  Sin
 4. BLACK STONE CHERRY
  Screamin' At The Sky
 5. KK'S PRIEST
  The Sinner Rides Again
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. KATAKLYSM
  Goliath
 2. CATTLE DECAPITATION
  Terrasite
 3. SPIRIT ADRIFT
  Ghost At The Gallows
 4. VOMITORY
  All Heads Are Gonna Roll
 5. IMMORTAL
  War Against All
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. TO KILL ACHILLES
  Recovery (dal)
 2. IMPOSTER SOCIETY
  Dorian Gray (dal)
 3. THERE WILL BE FIREWORKS
  Classic Movies (dal)
 4. DIE TOTEN HOSEN
  Reisefieber (dal)
 5. MANESKIN
  Honey (dal)
HAJÓGYÁR x hw