IGNITE – Március végén új album, videós friss dal Téglás Zoli utódjával: On The Ropes

Szeptember közepén két felvétellel mutatta be az új énekesét, Téglás Zoli utódját az Ignite, most pedig már azt is tudni lehet, hogy az új albumuk szimplán Ignite címmel jön majd ki március 25-én. És van egy friss klipes daluk is, az On The Ropes. Téglás Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről.

Téglás Zoli utódja Eli Santana lett. A kaliforniai srácot olyan klasszikus metal bandákból ismerheted, mint a Holy Grail vagy a Huntress, az előbbiben gitáros/énekes (volt), az utóbbiban csak ritmusgitározott.

Azóta az is kiderült, hogy 2022-ben a Fezen fesztiválon ott lesz majd az Ignite, többek között a Death Angel, a Mercyful Fate, az Epica és a Cro-Mags is a fellépők között van.


Brett Rasmussen basszusgitáros:
Az az energia és az a pozitivitás, amit Eli a stúdióba magával hozott, ragályos volt! Abszolút friss levegőt jelentett mindannyiunk számára, egyben az Ignite korai napjaira emlékeztetett. Alig várom, hogy turnéra vigyük ezeket a dalokat.

Ez egy új fejezet az Ignite számára. De sokszor visszatekintünk azért a legkorábbi lemezeinkre, például a Call on My Brothers-re… Megvolt ugyanaz az érzés most is, amikor ezeket a dalokat megírtuk Elivel. Ez az, amit szeretünk csinálni – ahogy 1993-ban, ugyanúgy most is.


www.facebook.com/igniteband
IGNITE – On The Ropes (a 2022-es Ignite album előzeteseként)
IGNITE – Ignite
(03/25 – Century Media)
IGNITE – The River (a 2022-es Ignite album előzeteseként)


A kétdalos Ignite kislemez címadó dalához – Anti-Complicity Anthem – egy klip is született, a Turn XXI pedig egy régesrégi nótájuk új verziója, eredetileg az 1994-es első Ignite lemezen jelent meg, a Scarred For Life-on, a Turnt akkor még Randy Johnson énekelte.


IGNITE – Anti-Complicity Anthem (a 2021-es Anti-Complicity Anthem kislemezhez)IGNITE – Turn XXI (a 2021-es Anti-Complicity Anthem kislemezről)

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.