Skip to content

I REVOLT – Kiadtak egy új dalt, kiszállt az énekesük

A Kerava városából származó metalcore-os, melodikus death metalos I Revolt egy új dallal jelentkezett. A Smack Me című szerzeményhez a következőket fűzték hozzá a zenekar tagjai:

„Az I Revolt egy fiatal, feltörekvő együttes, amely már rengeteget turnézott Finnországban és egy keveset külföldön is. Zenekarunknak sikerült felhívnia magára a figyelmet az egyszerű, riff-központú, groove és thrash metal ihlette ’kick-ass’ stílusával. Az I Revolt olyan nagy zenekarokkal turnézott már együtt, mint az Unearth, az Omnium Gatherum, a Medeia, a Rytmihäiriö, a Profane Omen és a Brymir. Az együttesünk néhány fesztiválkoncertet is maga mögött tudhat, többek között a Tuska fesztiválon és a SaariHelvettin való fellépéseinek köszönhetően. A szóban forgó dal képvisel mindent, ami az I Revolt: feszes riffelés, groove, punkos refrén és egy magával ragadó hangzás, ami garantáltan megmozgatja a hallgatók fejét – az elejétől a végéig. A dal néhány koncertünkön már szerepelt a programunkban, és a közönség nagyon pozitívan fogadta.”

A Smack Me című kompozíció egy hamarosan megjelenő, öt dalból álló EP előzetesének tekinthető. A megjelenés dátumáról egyelőre nincs információ, ám arról van, hogy a zenekar eredeti énekese, Ville Jantunen a távozás mellett döntött.

„Most itt az ideje, hogy átrendeződjünk és új fejezetet nyissunk az I Revolt életében. Úgyhogy, maradjatok velünk, mert hamarosan néhány újabb információval jelentkezünk!” – olvasható többek között a formáció közleményében.

KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw