Skip to content

Hogyan válasszunk mosógépet?

A legtöbb háztartási készülék kifejezetten hosszú időtartamra lett kifejlesztve, ám még így is igaz, hogy előbb vagy utóbb, de el fog érkezni az ideje annak, hogy új készüléket szerezzünk be. Sajnos bármennyire is gondoskodóak vagyunk, nem lehet elkerülni azt, hogy egy folyamatosan munkában lévő, motorral, valamint számos kopó és mozgó alkatrésszel rendelkező berendezés élethosszig kísérjen el az utunkon.

Nem kell azonban szomorkodni, hiszen a változás mindig egy új kezdetet is magával hoz, így a váltás egyben azt is jelenti, hogy modernebb, energiatakarékosabb, valamint a legújabb innovatív megoldásokkal is bíró készülék kerülhet a birtokunkba. Igen ám, de hogyan döntsünk egyik vagy másik modell mellett?

A megbízható márka egy biztos választás

A Markabolt.hu Electrolux mosógépei pedig határozottan megfelelnek ennek az iránynak. Köztudott, hogy az Electrolux élen jár a versenytársaihoz képest abban, hogy a lehető legnagyobb mértékben környezettudatos opciót biztosítanak vásárlóik számára. Hogy mit is jelent ez? Például azt, hogy kifejezetten energiatakarékos berendezéseket gyártanak, ráadásul kiemelten hosszú élettartammal, amiben természetesen benne vannak az olyan jellemzők is, mint a kiváló alapanyagok felhasználása, illetve a modern kor kihívásainak való megfelelés.

Kényes anyagokkal is dolgunk lesz?

Természetesen családja, illetve háztartása válogatja, hogy alapvetően milyen típusú ruhaanyagok tisztítására lesz szükség. Azonban ha gyakran fogunk olyan ruhaneműkkel foglalkozni, amelyek különleges bánásmódot igényelnek, akkor ez is egy fontos kérdés lehet a választás során. 

Nem lesz elegendő arról gondoskodni ebben az esetben, hogy a tisztaság megfelelő legyen, hanem arra is gondolni kell, hogy a szövetek szálai ne sérüljenek a tisztítás során. Ez pedig nagyrészt a mosógépen fog múlni. Az Electrolux ebben az esetben is jó kiindulási alapot fog jelenteni, de ha ennél is biztosabbra szeretnénk menni, akkor kérdezzük meg a kiszemelt bolt ügyfélszolgálatát, és ne bízzuk magunkat a véletlenre.

Paraméterek, amikre figyelni érdemes

A speciális igények megfogalmazása után nem szabad elmenni az olyan alapvető kérdések mellett sem, mint hogy mekkora a mosógép, például biztosan el fog-e majd férni a rendelkezésre álló térben. Szintén lényeges, hogy milyen ruhatöltet befogadására képes, illetve mi milyen gyakran és milyen mennyiségű ruhához szeretnénk majd használni.

Örök kérdés, hogy felültöltős vagy elöltöltős mosógépet jobb-e választani, ebben az esetben a hely, a méret, de akár az esztétikai kérdések is fontosnak bizonyulhatnak.

Végül pedig nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy alaposan csekkoljuk, hogy mi mindenre képes a kiszemelt készülék, ahogy azt is érdemes átgondolni, hogy ki tudjuk-e aknázni a benne rejlő lehetőségeket, illetve azokkal az opciókkal bír-e a mosógép, amelyeket elengedhetetlenül fontosnak érzünk.

KERESÉS
Hammer 354
megjelenik március elején!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw