HELLDIVER – Új dal Schrott Péter vendégszereplésével: A bizalom ára

Még februárban jelentette be a Helldiver zenekar, hogy új énekesük lett, Magyar “Pater” Csaba, most pedig itt egy friss daluk, a szöveges videóval kísért A bizalom ára, amelyben Schrott Péter éter (Continoom, Zártosztály, Tűzmadár) a vendégük.

Új hajnal virrad címmel június 4-én jelenik meg a Helldiver új stúdióalbuma, amely stílusát tekintve elrugaszkodik a klasszikus hard rock vonaltól, elődeihez képest inkább egy heavy metal album született. Zeneileg és a szövegvilágot illetően is néhány dal kivételével súlyosabb tételek hallhatók majd az új albumon.

Helldiver: “Két duett lesz az új lemezen, az egyik A Sosem múlik el Dudás Ivett (Tales Of Evening) vendégszereplésével, a másik pedig A bizalom ára Schrott Péter közreműködésével. Mindkét dal adta magát és egyértelmű volt számunkra, hogy kiket kérjünk fel a feladatra. Nagy öröm volt számunkra, hogy elfogadták a felkérést, és úgy gondoljuk, hogy a végeredmény önmagáért beszél. Ivett és Peti két kiváló énekes, nagyra becsüljük a munkásságukat. A bizalom ára teljes mértékben hitelessé vált Peti közreműködésével, hiszen a dal a barátságról szól és ők ketten Csabival, azon túl, hogy több produkcióban is szerepelnek együtt, baráti viszonyt is ápolnak. Zenekari szinten pedig már az előző lemeznél is felmerült Peti neve lehetséges vendégénekesként. Hát ez most megvalósult, amit ezúton is szeretnénk megköszönni.”

www.facebook.com/helldiverzenekarHELLDIVER feat. Schrott Péter – A bizalom ára (a 2021-es Új hajnal virrad album előzeteseként)


HELLDIVER – Előzetes a 2021-es Új hajnal virrad albumhoz


Helldiver lemezdedikálás Salgótarjánban és Budapesten!

Ha szeretnétek a megjelenés napján vagy esetleg másnapján kézhez kapni egy új dedikált Helldiver CD-t, gyertek június 4-én, pénteken Salgótarjánba az Amstel Söröző teraszára, vagy június 5-én Budapestre a Trabant Presszó teraszára!
17:00-19:00 között mi ott leszünk!

Várunk Titeket!Helldiver: A Hiba a gépezetben klipünk mondanivalója röviden összefoglalva a Helldiver zene iránti elkötelezettségét foglalja magában. A zene mindenek előtt. A klasszikus értelemben vett munkáséletet mutatja be. Arról szól, hogy bár mindannyiunknak van munkahelye, de a mi gondolataink mindig a zene körül forognak, csak azzal szeretnénk foglalkozni, minket semmi más nem érdekel. Erre utal a Hiba a gépezetben…

…Úgy gondoljuk, hogy ezzel az érzéssel mindenki tud azonosulni, aki szeretné megvalósítani az álmait és természetesen annak érdekében mindent meg is tesz.


A klipet a Springa Stúdió munkatársaival készítettük, ez már a harmadik alkalom, hogy Velük forgattunk, igaz eddig CseDo Films néven működtek.
A név más, a lelkesedés változatlan. Profik a srácok, szeretünk Velük dolgozni.

Magyar Csabi (Pater) december elején csatlakozott a Helldiverhez, mint a zenekar új énekese. Érkezése után rögtön megkapta ezt a dalt, a többi tíz dallal együtt és jeleztük neki, hogy pár hét múlva klipforgatás. Majd promo fotózás aztán irány Töfiékhez Szolnokra Denevér stúdióba. Azt kell mondjuk, Csabi rengeteget dolgozott az elmúlt hónapokban, állta a sarat, amit ezúton is köszönünk Neki.


Mindennel készen vagyunk, most már Veletek együtt várjuk az új lemezt, illetve készülünk a találkozásra, hogy bemutathassuk nektek az új albumot.

Tartsatok ki, nemsokára jövünk! Addig is fogadjátok szeretettel az új klipünket!HELLDIVER – Hiba a gépezetben (a 2021-es album előzeteseként)

Új hajnal virrad lemez előrendelése: rendeles@helldiver.hu

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.
Shattering Reflection címmel április 1-jén jelenik meg a régisulis speed/thrash metalt játszó belga Evil Invaders harmadik albuma, a 2017-es Feed Me Violence utódja. A Francesco Paoli producerrel felvett 10 dalos lemez első előzetese a videoklippel kísért In Deepest Black dal.