IGNITE – Március végén új album, videós friss dal Téglás Zoli utódjával: This Day

Szeptember közepén két felvétellel mutatta be az új énekesét, Téglás Zoli utódját az Ignite, az új album pedig szimplán Ignite címmel jön majd ki március 25-én. És van egy friss klipes daluk is, a This Day. Téglás Zoli 2019 novemberében jelentette be, hogy távozik a kaliforniai dallamos punk/HC csapat éléről.

Téglás Zoli utódja Eli Santana lett. A kaliforniai srácot olyan klasszikus metal bandákból ismerheted, mint a Holy Grail vagy a Huntress, az előbbiben gitáros/énekes (volt), az utóbbiban csak ritmusgitározott.

Aztán az is kiderült, hogy 2022-ben a Fezen fesztiválon ott lesz majd az Ignite, többek között a Death Angel, a Mercyful Fate, az Epica és a Cro-Mags is a fellépők között van.


Az új dalról:Ez egy reményteljes felhívás az egységre, egyben egy lehangolt reakció az elmúlt évek számos etnikai feszültségére.


Brett Rasmussen basszusgitáros:
Az az energia és az a pozitivitás, amit Eli a stúdióba magával hozott, ragályos volt! Abszolút friss levegőt jelentett mindannyiunk számára, egyben az Ignite korai napjaira emlékeztetett. Alig várom, hogy turnéra vigyük ezeket a dalokat.

Ez egy új fejezet az Ignite számára. De sokszor visszatekintünk azért a legkorábbi lemezeinkre, például a Call on My Brothers-re… Megvolt ugyanaz az érzés most is, amikor ezeket a dalokat megírtuk Elivel. Ez az, amit szeretünk csinálni – ahogy 1993-ban, ugyanúgy most is.


www.facebook.com/igniteband
IGNITE – This Day (a 2022-es Ignite album előzeteseként)
IGNITE – On The Ropes (a 2022-es Ignite album előzeteseként)
IGNITE – Ignite
(03/25 – Century Media)
01. Anti-Complicity Anthem
02. The River
03. This Day
04. On The Ropes
05. The Butcher In Me
06. Call Off The Dogs
07. The House Is Burning
08. Enemy
09. State Of Wisconsin
10. Let The Beggars Beg
11. After The Flood (CD-bónusz)
IGNITE – The River (a 2022-es Ignite album előzeteseként)


A kétdalos Ignite kislemez címadó dalához – Anti-Complicity Anthem – egy klip is született, a Turn XXI pedig egy régesrégi nótájuk új verziója, eredetileg az 1994-es első Ignite lemezen jelent meg, a Scarred For Life-on, a Turnt akkor még Randy Johnson énekelte.


IGNITE – Anti-Complicity Anthem (a 2021-es Anti-Complicity Anthem kislemezhez)


IGNITE – Turn XXI (a 2021-es Anti-Complicity Anthem kislemezről)KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.