Skip to content

GHOST – A mozikban a Rite Here Rite Now

Tegnap került a mozikba a Ghost filmes vállalkozása, a Rite Here Rite Now. A zenekarvezető Tobias Forge és a filmrendező Ross Perry közös rendezésében készült film magával ragadó élménynek ígérkezik.

A Ghost folyamatban lévő fejezeteinek szövevényes történetét kibővítve a Rite Here Rite Now a banda élő fellépéseinek villanyfényes hangulatába repíti a közönséget. A filmet a 2023. szeptember 11-én és 12-én, a kaliforniai Inglewoodban található Kia Forumban tartott látványos előadások során forgatták le, megragadva a Ghost magával ragadó színpadi megjelenésének esszenciáját.

A film bemutatásával egy időben a várva várt filmzenealbum is megjelenik, Rite Here Rite Now: The Original Motion Picture Soundtrack címmel. A július 26-án a Loma Vista Recordings gondozásában megjelenő album 18 számot fog tartalmazni. A Ghost egy ínycsiklandozó előzetest nyújtva máris bemutatta a The Future is a Foreign Land című kislemezt.

„Ha megnézed, mi történik most a világban, és mi vezetett minket ide… Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy ezt a filmet moziban láthasd, akkor egész jól jártál – mondta a Ghost vezetője, Tobias Forge. – Te a szerencsések közé tartozol, és élvezd az életet, fogadd el, és tegyél meg mindent, ami tőled telik, hogy jobbá tedd az életet magadnak és mindenkinek, akit csak ismersz! De ne feledd, hogy az emberiségnek milyen sokba került az elmúlt 55 év, hogy idáig eljusson, és hogy milyen szemét dolgokon mentünk keresztül, amikor egymásért küzdöttünk egy jobbnak hitt világ érdekében. A cél az, hogy valamilyen szinten hálásnak érezd magad azért, hogy bizonyos dolgokon nevethetünk, és egy fiktív rockkoncerten lehetünk ebben a világban.”

https://ritehereritenow.com

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw