GENERATION KILL – Itt az új album az ex-Exodus énekes csapatától: MKUltra

MKUltra címmel megjelent és végig is hallgatható az egykori Exodus frontember, Rob Dukes zenekarának harmadik albuma. A kíméletlen thrasht nyomató Generation Kill második nagylemeze még 2013-ban látott napvilágot, az utódján pedig vendégként szerepel Gary Holt gitáros (Exodus), Chris Poland gitáros (ex-Megadeth), valamint John Joseph énekes (Cro-Mags).

Rob Dukes 2004-től tíz éven át volt az Exodus frontembere, 2014-ben azonban visszatért a banda élére az elődje, Zetro Souza. Robbal három Exodus sorlemez készült, a Shovel Headed Kill Machine (2005), a The Atrocity Exhibition… Exhibit A (2007) és az Exhibit B: The Human Condition (2010), valamint 2008-ban az újra felvett legelső album, a Let There Be Blood is.


www.facebook.com/Generationkillofficial
GENERATION KILL – MKUltra (a 2022-es album)


01. Never Relent (feat. Gary Holt)
02. MKUltra
03. Evil Eye (feat. Chris Poland)
04. Into the Black
05. Dogs of War (feat. John Joseph)
06. Opiate of the Misinformed Masses
07. Rat King
08. Mold Of Clay (MKUltra 2)
09. Life Of Sin
10. La Fin Du Monde


GENERATION KILL – Opiate of the Misinformed Masses (a 2022-es MKUltra albumhoz)Dukes:Ray Nelson sci-fi sztorija, az Eight O’Clock In The Morning ihlette az Into The Black szövegét, és láttam egy dokumentumfilmet is a They Live filmről, amelynek az alapját szintén ez a történet szolgáltatta. A videó elkészítése meg jó móka volt. Hunter Chapman gyilkos munkát végzett, és sem a bogarak, sem a hőség nem akadályozott meg minket abban, hogy jól érezzük magunkat.”GENERATION KILL – Into The Black (a 2022-es MKUltra albumhoz)Dukes:Megnéztem Morgan Spurlock rendező Patkányok című dokumentumfilmjét, és akkora hatással volt rám, hogy azonnal ihletet kaptam. A Rat King a patkányokról, férgekről és csótányokról szól, akik elfoglalják a Földet. Nem sokkal a szöveg befejezése után a gitárosunktól, Jay Veleztől jött egy friss nótavázlat, ami tökéletesen illeszkedett a szöveghez. Az eddigi visszajelzések elsöprően pozitívak, és úgy gondolom, hogy a Rat Kinget a rajongóink is nagyon fogják szeretni.


GENERATION KILL – Rat King (a 2022-es MKUltra albumhoz)
GENERATION KILL feat. Gary Holt – Never Relent (a 2022-es MKUltra albumhoz)


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.