Skip to content

GENERATION KILL – A Cro-Mags-ből John Joseph-fel egy közös dal az ex-Exodus énekes csapatától: Dogs Of War

MKUltra címmel pár hete jött ki az egykori Exodus frontember, Rob Dukes zenekarának harmadik albuma. A kíméletlen thrasht nyomató Generation Kill második nagylemeze még 2013-ban látott napvilágot, az utódján pedig vendégként szerepel Gary Holt gitáros (Exodus), Chris Poland gitáros (ex-Megadeth), valamint John Joseph énekes (Cro-Mags). A Cro-Mags egykori frontembere a Dogs Of War dalban szerepel, ehhez most egy szöveges videó is érkezett.

Dukes:Nagyon jó volt a srácokkal együtt zenéket írni. Mondtam nekik, hogy szeretnék egy olyan dalt, amelyben John Joseph is énekel, erre Jay Velez meg a többiek pont egy olyan nótát hoztak, amilyet szerettem volna. Aztán megírtam a szövegét, felvettem mindent, majd megkérdeztem Johnt, hogy akar-e énekelni a dalban. Elküldtem neki a számot, és tíz perccel később már fel is hívott… Elhívtuk a stúdióba, és egyszerűen elképesztő volt. Megtisztelő, hogy az egész zenekarunk egyik hőse szerepel az albumon.

Rob Dukes 2004-től tíz éven át volt az Exodus frontembere, 2014-ben azonban visszatért a banda élére az elődje, Zetro Souza. Robbal három Exodus sorlemez készült, a Shovel Headed Kill Machine (2005), a The Atrocity Exhibition… Exhibit A (2007) és az Exhibit B: The Human Condition (2010), valamint 2008-ban az újra felvett legelső album, a Let There Be Blood is.


www.facebook.com/Generationkillofficial

GENERATION KILL feat. John Joseph Dogs of War
(a 2022-es MKUltra albumhoz)
GENERATION KILL – MKUltra (a 2022-es album)01. Never Relent (feat. Gary Holt)
02. MKUltra
03. Evil Eye (feat. Chris Poland)
04. Into the Black
05. Dogs of War (feat. John Joseph)
06. Opiate of the Misinformed Masses
07. Rat King
08. Mold Of Clay (MKUltra 2)
09. Life Of Sin
10. La Fin Du Monde

GENERATION KILL – Opiate of the Misinformed Masses (a 2022-es MKUltra albumhoz)Dukes:Ray Nelson sci-fi sztorija, az Eight O’Clock In The Morning ihlette az Into The Black szövegét, és láttam egy dokumentumfilmet is a They Live filmről, amelynek az alapját szintén ez a történet szolgáltatta. A videó elkészítése meg jó móka volt. Hunter Chapman gyilkos munkát végzett, és sem a bogarak, sem a hőség nem akadályozott meg minket abban, hogy jól érezzük magunkat.”GENERATION KILL – Into The Black (a 2022-es MKUltra albumhoz)
Dukes:Megnéztem Morgan Spurlock rendező Patkányok című dokumentumfilmjét, és akkora hatással volt rám, hogy azonnal ihletet kaptam. A Rat King a patkányokról, férgekről és csótányokról szól, akik elfoglalják a Földet. Nem sokkal a szöveg befejezése után a gitárosunktól, Jay Veleztől jött egy friss nótavázlat, ami tökéletesen illeszkedett a szöveghez. Az eddigi visszajelzések elsöprően pozitívak, és úgy gondolom, hogy a Rat Kinget a rajongóink is nagyon fogják szeretni.GENERATION KILL – Rat King (a 2022-es MKUltra albumhoz)
GENERATION KILL feat. Gary Holt – Never Relent (a 2022-es MKUltra albumhoz)
KERESÉS
Hammerworld No. 349
keresd az újságosoknál!
GYŰJTŐI KIADÁSOK
korábbi lapszámainkból
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. IRON ALLIES
  Blood In Blood Out
 2. LEATHER
  We Are The Chosen
 3. STRYPER
  The Final Battle
 4. CITIZEN SOLDIER
  Scarecrow
 5. ICON FOR HIRE
  The Reckoning
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. THE AMITY AFFLICTION feat. LOUIE KNUXX
  I See Dead People (dal)
 2. INFECTED RAIN
  The Earth Mantra (dal)
 3. CATTLE DECAPITATION
  We Eat Our Young (dal)
 4. ROTTEN SOUND
  Nothingness (dal)
 5. THE DAY WE LEFT EARTH / DEAD BY APRIL
  Wasteland (dal)
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. PEARL JAM
  No Code
 2. END IT
  Unpleasant Living (EP)
 3. WHEEL
  Rumination
 4. SPIRITWORLD
  Deathwestern
 5. FISH!
  Csipsz és kóla (dal)
HAJÓGYÁR x hw