FROZEN CROWN – Hárman is távoztak az olasz power metal csapatból

Váratlanul hárman is távoztak a power metal vonalas olasz Frozen Crownból. A csapat második albuma 2019 tavaszán jött ki Crowned In Frost címmel, a harmadik nagylemezt pedig már rögzítették is.

A csapatból távozott Talia Bellazecca gitáros, Alberto Mezzanotte dobos és Filippo Zavattari basszer, így most csak ketten maradtak, az alapító gitáros és dalszerző, Federico Mondelli és a felesége, Giada Etro énekesnő.


Drága barátok! Ahogy ti is tudjátok, a 2020-as év kemény volt a zenészek számára, így mindnyájunknak el kellett gondolkodnia a valóságon és átértékelni, hogy mi is jelenti a prioritást az életben. Egy banda tagjának lenni nem könnyű, pláne olyan időkben nem, amikor nem lehet turnézni, koncertezni, de még a többiekkel együtt lenni sem. Ezért aztán a tavalyi év folyamán, nem egy időben, Alberto, Thalia és Filippo a távozás mellett döntött, hogy a személyes projektjeikre összpontosíthassanak. A legjobbakat kívánjuk nekik!…

www.facebook.com/frozencrownofficial

…Egyúttal köszönjük az együtt töltött csodás időket. Ezt a három évet a Crowned In Frost lemezhez készült utolsó klippel szeretnénk megünnepelni, ebben még a ‘klasszikus’ felállás szerepel.

Mint talán tudjátok, az új lemezünk már elkészült (a dalszerzés ugyanúgy folyt, mint korábban), hamarosan bővebb infókkal is szolgálunk majd, valamint az új tagok bejelentésével.

FROZEN CROWN – Battles In The Night (a 2019-es Crowned In Frost albumhoz)

FROZEN CROWN – Neverending (a 2019-es Crowned In Frost albumhoz)


KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.