Skip to content

FORRÓ DRÓT – Hírek röviden

A Mercyful Fate jelenleg a következő, egyelőre cím nélküli nagylemezén dolgozik. A megjelenés dátumával kapcsolatban Hank Shermann gitáros még nem tudott konkrét dolgokat mondani: „Ez egy nagyon jó kérdés, mert tényleg nem tudom. Csak annyit tudok, hogy van legalább nyolc vagy kilenc dal, amiken már dolgozom. Három szerzeményt már ki is dolgoztunk, ezek közül a The Jackal of Salzburg dobjait fel is vettük. Azt is mondhatnám, hogy valószínűleg ez attól függ, hogy az amerikai turnénk milyen visszhangokat fog kiváltani.”

Howard Jones, aki 2002-2012 között az amerikai Killswitch Engage énekese volt, jelenleg pedig olyan zenekarokban tevékenykedik, mint a Light The Torch vagy a SION, elárulta, hogy új projekten dolgozik Adam Dutkiewicz-cel. A Killswitch Engage gitárosával alapított duó konkrét terveiről még semmit sem tudni, ám a közösségi médiában közzétett, egy japán étterem előtt készült fotó, illetve a hozzá fűzött komment így is sokatmondó: „Sushi, és átnézzük az új demókat. Ez történik.”

A Battlecross énekese, Tony Asta és a gitáros Hiran Deraniyagala egy vadonatúj zenekarral tértek vissza, amelynek neve Finality. A bandában John Artuso és Joe Cady gitárosok, Mike Heugel bőgős és Dan Fayz dobos is játszanak, a bemutatkozó lemezük pedig május 5-én fog megjelenni, Technocracy címmel.

Az In Flames legutóbbi albuma, a Foregone több országban is az első helyre került a slágerlistákon. A korong nem csak „hazai pályán”, Svédországban tarolt, hanem Németországban, Ausztriában és Svájcban is. A zenekar tagjai nem győztek hálálkodni az eredményekért: „Szeretnénk megköszönni minden ’Jesterheadnek’ szerte a világon a folyamatos támogatásukat, különösen az új albumunk, a Foregone kapcsán! Alig várjuk, hogy ezeket a dalokat élőben is előadhassuk, a világ minden táján! Hamarosan mindannyiótokkal találkozunk!”

KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw