Skip to content

FORRÓ DRÓT – Hírek röviden

A Body Count még 2021 júniusában jelentette be, hogy megkezdődtek a következő, Merciless című album munkálatai. A zenekar a tavalyi év elején vonult először stúdióba, a producer Will Putney társaságában. Az albummal kapcsolatban Ice-T adott rövid tájékoztatást: „Jelenleg kilenc dalnál tartunk, tizenötöt fogunk feltenni az albumra. Nem volt éppen a legkönnyebb ezt a lemezt felvenni, hiszen a Carnivore után voltunk. Az egy nagyszerű, díjnyertes lemez, amit sosem tudtunk élőben bemutatni. Általában a turnék során eljátszott dalok inspirálják a következő albumot, szóval most eléggé hidegen, holt térből érkeztünk el ehhez a lemezhez.”

A brit metalcore zenekar, a While She Sleeps tagjai bejelentették, hogy már dolgoznak a 2021-es Sleeps Society albumuk folytatásán: „Megkezdtük a hatodik nagylemezünk felvételeit. Az elmúlt hat hónapban titokban megalkottuk a WSS jövőbeli hangzásvilágát. Az év későbbi részében visszatérünk a beharangozóval.”

Az énekes Tim Lambesis elárulta, hogy jelenleg új zenéken dolgozik az As I Lay Dying és az Austrian Death Machine együttesek számára: „Visszaültem a motoromra és új dalokon dolgozom a következő AILD-lemezhez. De lesz egy nagyon izgalmas Born Through Fire-bejelentésem is, amit pár héten belül megismerhettek. Alig várom, hogy megoszthassam veletek. Előbb ezeket szeretném befejezni, de van egy Austrian Death Machine-dalom is, amelyben Craig Golias és Cory Walker is közreműködik.”

2023 nyarán európai turnéra indul a Gojira. Örömteli információ, hogy hét új állomás is bekerült a programba, így többek között Magyarországon is látható és hallható lesz a francia zenekar, mégpedig június 12-én, a Barba Negrában.

KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw