Skip to content

FORRÓ DRÓT – Hírek röviden

A Body Count még 2021 júniusában jelentette be, hogy megkezdődtek a következő, Merciless című album munkálatai. A zenekar a tavalyi év elején vonult először stúdióba, a producer Will Putney társaságában. Az albummal kapcsolatban Ice-T adott rövid tájékoztatást: „Jelenleg kilenc dalnál tartunk, tizenötöt fogunk feltenni az albumra. Nem volt éppen a legkönnyebb ezt a lemezt felvenni, hiszen a Carnivore után voltunk. Az egy nagyszerű, díjnyertes lemez, amit sosem tudtunk élőben bemutatni. Általában a turnék során eljátszott dalok inspirálják a következő albumot, szóval most eléggé hidegen, holt térből érkeztünk el ehhez a lemezhez.”

A brit metalcore zenekar, a While She Sleeps tagjai bejelentették, hogy már dolgoznak a 2021-es Sleeps Society albumuk folytatásán: „Megkezdtük a hatodik nagylemezünk felvételeit. Az elmúlt hat hónapban titokban megalkottuk a WSS jövőbeli hangzásvilágát. Az év későbbi részében visszatérünk a beharangozóval.”

Az énekes Tim Lambesis elárulta, hogy jelenleg új zenéken dolgozik az As I Lay Dying és az Austrian Death Machine együttesek számára: „Visszaültem a motoromra és új dalokon dolgozom a következő AILD-lemezhez. De lesz egy nagyon izgalmas Born Through Fire-bejelentésem is, amit pár héten belül megismerhettek. Alig várom, hogy megoszthassam veletek. Előbb ezeket szeretném befejezni, de van egy Austrian Death Machine-dalom is, amelyben Craig Golias és Cory Walker is közreműködik.”

2023 nyarán európai turnéra indul a Gojira. Örömteli információ, hogy hét új állomás is bekerült a programba, így többek között Magyarországon is látható és hallható lesz a francia zenekar, mégpedig június 12-én, a Barba Negrában.

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw