Skip to content

FIVE FINGER DEATH PUNCH – Most már hivatalos: Jason Hook gitárostól átvette a stafétát Andy James

Hivatalosan is bejelentette a Five Finger Death Punch, hogy távozott a zenekarból Jason Hook gitáros, a helyét pedig Andy James vette át. A múlt év végén Jasonnek epehólyag-műtétje volt, így már az idei év elején is Andy James turnézott velük, a budapesti koncerten is ő játszott.

A pénteken megjelent válogatás, a Decade of Destruction, Volume 2 korábban ki nem adott dalában, a Broken Worldben is Andy James szólózik. A közös sajtóközlemény szerint Jasonnek a keményen dolgozó zenekar mellett kevés ideje maradt a magánéletre, így a javaslatára, közös megegyezéssel, elbúcsúztak egymástól.

Jason Hook:Nagy öröm volt számomra, hogy közületek sokakkal személyesen is módom volt találkozni. Köszönöm a számtalan történetet arról, hogy a zenénk valamilyen módon megérintette a szíveteket! De messze a legjobb az volt abban, hogy az utóbbi 12 évet turnén töltöttem, hogy gitároztam, és minden este láttam az arcotokon az örömöt. Mindennél jobban fogtok hiányozni!

Ami a távozásom okát illeti… nos, nem csupán egy ilyen van. Egész életemben zenekarokban játszottam, és úgy érzem, hogy az összes jót, amit itt megtehettem, már megtettem. Ideje átadnom a stafétát és új kihívásokat keresnem.


www.facebook.com/fivefingerdeathpunch


Bathory Zoltán gitáros:


Jason hihetetlenül jó gitáros, így egy csúcskategóriás személyt kellett találnunk. Olyasvalakit, mint Andy James, aki eleve egy jól ismert virtuóz, és akinek megvan minden tehetsége ahhoz, hogy átvegye Jason helyét. Februárban Andyvel fejeztük be az Európa-turnénkat, szóval már akkor átesett a tűzpróbán. Zeneileg és emberileg is azonnal passzoltunk egymáshoz, egyértelmű volt a döntés. Még a szülinapunk is ugyanazon a napon van… Vannak dolgok, amelyeknek meg kell történiük.


Ivan Moody énekes:

Épp a minap gratuláltam Jason házasságkötéséhez, és remélem, megtalálja a békéjét, a boldogságát! Ami minket illet, igazán izgatott vagyok Andy és a közös munkánk folytatása miatt. Alig várom, hogy vége legyen ennek a Covid-őrületnek, és hogy visszatérhessünk a színpadra!
FIVE FINGER DEATH PUNCH – Broken World (a 2020-as válogatásról)

KERESÉS
Hammerworld No. 352
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ANY GIVEN SIN
  War Within
 2. ASKING ALEXANDRIA
  Where Do We Go From Here
 3. VANDENBERG
  Sin
 4. BLACK STONE CHERRY
  Screamin' At The Sky
 5. KK'S PRIEST
  The Sinner Rides Again
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. KATAKLYSM
  Goliath
 2. CATTLE DECAPITATION
  Terrasite
 3. SPIRIT ADRIFT
  Ghost At The Gallows
 4. VOMITORY
  All Heads Are Gonna Roll
 5. IMMORTAL
  War Against All
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. TO KILL ACHILLES
  Recovery (dal)
 2. IMPOSTER SOCIETY
  Dorian Gray (dal)
 3. THERE WILL BE FIREWORKS
  Classic Movies (dal)
 4. DIE TOTEN HOSEN
  Reisefieber (dal)
 5. MANESKIN
  Honey (dal)
HAJÓGYÁR x hw