FEZEN FESZTIVÁL 2022 – A Mercyful Fate és az Epica is jön Fehérvárra

A székesfehérvári FeZen Fesztivál 2022. július 27. és 30. között megrendezésre, ott lesz majd a Mercyful Fate és az Epica, de bemutatja új énekesét a kaliforniai Ignite, jön a Cro-Mags és a Death Angel is, a hazai mezőnyt pedig olyan csapatok képviselik majd, mint a Road, az Ossian, a Subscribe vagy a Lazarvs.

Jegyinfó: tixa.hu/fezen2022


Óriási erőt ad, hogy ennyien álltok mellettünk! Ezt mi egy igazi, jubileumi fesztivállal szeretnénk meghálálni nektek. 2022-ben lesz 25 éves a Fezen. Találkozzunk 2022. július 27. és 30. között Székesfehérváron! A helyszín a már jól ismert First Field, a vele szemben lévő terület és természetesen a Fezen Klub. Több mint 100 fellépővel, egyéb programokkal, szebb, komfortosabb helyszínnel várunk titeket!

A fellépők zömét két nagy csomagban novemberben és decemberben mutatjuk be: a külföldi és hazai metal produkciók mellett erős hazai popprogrammal, nemzetközi sztárokkal teletűzdelt retroshow-val és elég erős elektronikus vonallal is készülünk nektek. A legfrissebb információkat mindig a hivatalos Facebook-oldalunkon és Instagram-oldalunkon közöljük.www.facebook.com/FEZENFesztival
Több, mint két évtizedes szünet után újra aktív a Mercyful Fate – ez a hír persze nem újdonság, de most már az is biztos, hogy a Fezen Fesztiválon találkozhattok velük jövőre! King Diamond és legendás csapata július 28-án érkezik Székesfehérvárra!2018 után ismét a Fezenen lép fel a szimfonikus metal megkerülhetetlen holland zenekara, az Epica, akik idén egy új albummal is megörvendeztették a rajongókat. Mark Jansen és csapata július 29-én érkezik Székesfehérvárra.


IGNITE – Anti-Complicity Anthem (a 2021-es Anti-Complicity Anthem kislemezhez)Egy igazi New Yorki hardcore legenda, a Cro-Mags is itt lesz a 25. Fezen Fesztiválon!
Harley Flanaganék története elválaszthatatlan a műfaj kialakulásának történetétől, számtalan ikonikus zenekar a Metallicától a Green Dayig, vagy olyan zenészek, mint Dave Grohl vallották a Cro-Mags-ről, hogy alapvető hatása volt a zenéjükre. A zenekar közel két évtizedes szünet után éppen a pandémia előtt kapott új erőre: új dalokkal jelentkeztek, és már nagyon várják hogy élőben is megmutathassák a Fezen közönségének július 30-án.Amerikából érkezik a jubileumi Fezenre a Death Angel. A San Francisco közelében alakult banda 10 év kihagyással 1982 óta koncertezik és készíti az albumokat Mark Osegueda énekes vezetésével. A ‘legjobb metálteljesítmény’ kategóriában Grammyre is jelölt zenekart július 28-án láthatjátok Székesfehérváron.
A New York-i mellett a kaliforniai hardcore sem hiányozhat a kínálatból. Az Ignite új énekessel, Eli Santanaval, új és régi dalokkal, és hatalmas energiákkal érkezik a FEZEN-re. Ahogy Brett Rasmussen basszusgitáros fogalmazott: ‘Az az energia és pozitivitás, amit Eli hozott a stúdióba, ragadós volt. És alig várjuk, hogy turnéra vigyük ezeket a dalokat.’
Az Ignite július 29-én érkezik Székesfehérvárra.

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.