FELLENG – Az első album a budapesti pop-punk csapattól: Viszi a szél

Visz a szél címmel megjelent a streaming oldalakon a pop-punk vonalas budapesti Felleng első albuma.

A Szűcs Dávid (ének, gitár), Kóbori Dávid (dob), Németh Bálint (ének, basszusgitár) és Harsányi Dániel (gitár) felállású, 2019-ben alakult csapat már két klipet is leforgatott a lemezhez.

Műfajunkat tekintve pop-punk egyveleget játszunk, elsősorban a ’90-es és 2000-es évek meghatározó kaliforniai punk zenekaraiból inspirálódva, mint a Blink-182, a Green Day és az All Time Low. Ezt a vonalat pedig más-más stílusokkal keverjük egyéniségeinkből fakadóan, éppen ami jön, természetesen magyar nyelven.

www.facebook.com/fellengzenekar
A Múltunk volt a nyár dalunk egy mindenki életében előforduló érzésről szól. Nekünk is sok olyan barátunk volt, aki egy időszakban fontos és elengedhetetlen volt számunkra, de egy idő után viszont eltávolodtunk, elsodort az élet egymástól. Elmúlnak ezek a pillanatok, de emlékeinkben megmaradnak. Ezt a keserédes érzést dolgozza fel a dal.
FELLENG – Múltunk volt a nyár (a 2021-es Viszi a szél albumhoz)


Első dalunk megjelenésileg és megírásilag is a #Művilág volt. Kovács András Péter főszereplésével és Matuz Ádám lencsevégével készült hozzá első klipünk is. A dallal eljutottunk a Petőfi TV-be és nemrég a Petőfi rádió is elkezdte játszani, ami óriási nagy megtiszteltetés számunkra. A dal témája a túlzott okostelefon- és közösségimédia-használat, amit a klipben ki is figurázunk, a rendező legnagyobb ‘örömére’…FELLENG – #Művilág​ (a 2021-es Viszi a szél albumhoz)


Az albumunk az elejétől a végéig átvezet minket a világvége előtti utolsó házibuli általunk elgondolt pontjain. A buliba való megérkezéstől, a szerelmi egymásra találáson keresztül, a jó útról való letérésen, majd visszatérésen át, egészen egy összegző lezárásig.FELLENG – Viszi a szél (a 2021-es album)

Spotify
KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.