Skip to content

EXODUS – Gary Holt jó hírt tett közzé: Tom Hunting dobos megszabadult a ráktól

Július közepén komoly műtétje volt az Exodus rákkal kezelt dobosának, Tom Huntingnak, teljes gyomoreltávolításon esett át (a gyomor sebészi eltávolítása). A beavatkozásra egy gyomortumor miatt volt szükség, amit tavaly februárban találtak Tom felső gyomrában. Gary Holt gitáros legfrissebb híradása szerint a gyógykezelés következményeként. Tom megszabadult a ráktól.

Gary Holt:Tom már nagyjából egy hete otthon van, a fájdalmak ellenére nagyon jól érzi magát, igazi ételeket eszik, de alkalmazkodik az előírásokhoz, ehhez az újfajta étkezéshez. De Tom egy szikla ebben az egészben, pokoli erős, szét fogja zúzni ezt is. És RÁKMENTES. Mindet elkapták. Kurvára igen! Tudom, hogy ha jelen lenne a közösségi médiában, mindannyiótoknak megköszönné a jókívánságokat, az adományokat, a jótékonysági koncertre megvásárolt jegyeket és a tombolatárgyakat is. Csak idő kérdése, hogy mikor zúzza meg újra a dobokat! Még gyógyulnia kell, de már úton van a felgyógyulás felé. Az utolsó kemós körei még hátra vannak.

Az Exodus is fellép augusztus végén a Psycho Las Vegas fesztiválon, amikor pedig Tomot megkérdezték, hogy ő játszik-e majd a bulin, ezt válaszolta:

Ha járni tudok, akkor dobolni is! Így hát azt mondtuk, hogy kössétek le azt a bulit, bakker! Talán pár könnycsepp belepotyog majd a söreim valamelyikébe, miközben vakációzom a feleségemmel, Lisával. Már azelőtt lefoglaltuk a szállást, hogy bejelentették volna az Exodus fellépését. Mindenképpen ott lettünk volna! Most meg már biztos, hogy egy órára visszatérek a melóhoz, aztán jöhet az őrület!!!

A Persona Non Grata című új Exodus album megjelenésének elhalasztását a banda frontembere, Steve „Zetro” Souza jelentette be a Zetro’s Toxic Vault című online műsorában. A közlemény szerint a Persona Non Grata csak novemberben jelenik meg, hogy Tom Hunting dobos a laphámrákjának kezelésére koncentrálhasson, utána pedig már turnézhasson a csapattal.

Zetro:Tudom, sokan azt mondtátok, hogy ‘ó, ennek a nyáron kellene kijönnie’, és ez így is volt, a lemeznek nyáron kellett volna megjelennie. De ez a probléma most egy kicsit visszavetette a dolgokat. Ez egy racionális döntés a zenekar, a menedzsment, a kiadó, azaz mindenki részéről.

A Persona Non Grata albumot a kaliforniai Lake Almanorban vették fel Steve Lagudi hangmérnök segítségével, a keverést pedig Andy Sneap végezte.

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw