Skip to content

EXHORDER – Márciusban új lemez

Március 8-án új nagylemezzel jelentkezik a thrash veterán Exhorder: a Defectum Omnium a Nuclear Blastnál fog megjelenni.

„A 2019-es Mourn the Southern Skies megjelenése óta az Exhordernek egy hatalmas utazásban volt része – mondta a zenekar frontembere, Kyle Thomas. – A felállásban bekövetkezett változások, valamint a 2020-2021-es világjárvány és az ezzel párosuló lezárások olyan akadályokat képeztek, amelyeket nem volt könnyű leküzdeni. De kitartottunk, lehajtottuk a fejünket, majd intenzív összpontosítással és reális célokkal láttunk neki a munkának. Az egyik ilyen cél az volt, hogy eljuttassuk a negyedik nagylemezünket a rajongóinkhoz. A Defectum Omnium egy közös dalszerzői munka, az Exhorder korai időszakához hasonlóan. Mi magunk voltunk a producerei, mivel nem éreztük szükségét vagy vágyát annak, hogy a közös elképzeléseink ismeretében bárkit is bevonjunk a munkába kívülállóként. Azt is fontosnak tartottuk, hogy ne csak folytassuk azt a természetes fejlődést, amely a zenekarnál a 90-es évek eleje óta tapasztalható, hanem a gyökereinkhez is visszanyúljunk. A punk és a hardcore hatása a New Orleans-i punk-rock színtéren való indulásunk óta erősen érezhető a bandán. Arra is ügyeltünk, hogy a thrash gyökereinket a dalszerzési folyamat során is megőrizzük. De sikerült megőriznünk a doom gyökereinket is, amelyek először a (Cadence of) the Dirge című dalunkban bukkantak fel, még 1992-ben. Sőt, az egyik új dalban a Trouble-s Rick Wartell és Bruce Franklin vendégszerepeltek, akik totálisan lezúzták a számot. Garantáljuk, hogy az előmunkálatoktól kezdve egészen a tényleges megjelenés dátumáig, a Defectum Omnium minden egyes darabját nagy gondossággal készítettük el, és rendkívül izgatottak vagyunk miatta! A célunk az volt, hogy egy olyan albumot készítsünk, amit mi szeretünk, és amely képes egy utazás élményét adni, vagy akár egy hullámvasút hatását is. Alig várjuk, hogy megoszthassuk a világgal!”

A közelgő albumról máris kijött az első kislemez, Year of the Goat címmel.

„A Year of the Goat című debütáló kislemezünk egy gyors tempójú, zakatolós darab annak a hatásnak a szellemében, amit a Motörhead gyakorolt olyan punk-rock bandákra, mint a Charged GBH és a The Exploited. A lírai megközelítés a korai Exhorder attitűdöt idézi, és hihetetlenül jól éreztük magunkat a klip forgatásán, egy ingyenes koncerten, amit Cincinnati környékén adtunk elő. 2024 a kecske éve!”

EXHORDER – Defectum Omnium
(03/08 – Nuclear Blast)

1. Wrath of Prophecies
2. Under the Gaslight
3. Forever and Beyond Despair
4. The Tale of Unsound Minds
5. Divide and Conquer
6. Year of the Goat
7. Taken by Flames
8. Defectum Omnium / Stolen Hope
9. Three Stages of Truth / Lacing the Well
10. Sedition
11. Desensitized
12. Your Six

KERESÉS
Hammer 354
megjelenik március elején!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw