EUROPE – Lemmy ezt mondta nekik: “A Europe nem rockzenekar”

A svéd Europe frontembere, Joey Tempest a Loudersoundnak nyilatkozott, és a rockvilág több ikonikus alakja is szóba került, Lemmy és Kurt Cobain mellett James Hetfield is.

A Nirvana néhai frontemberéről, Kurt Cobainről:Úgy tudom, hogy amikor 1989 végén Los Angelesben vettük fel a Prisoners in Paradise lemezt, Kurt azt írta az Oakwood Apartments egyik falára, hogy ‘Ki a f..om az a Joey Tempest?’. Ha ez tényleg így volt, az eléggé hízelgő. És nagyon vicces is, hogy akár egyetlen másodpercet is arra szánt, hogy egyáltalán rám gondoljon.

A néhai Motörhead-vezérről, Lemmy Kilmisterről:
Néhányan a bandából találkoztunk vele a második otthonában, a Rainbow bárban a Sunset Stripen. Éppen flipperezett, mint mindig… Valamelyikünk azt mondta neki: ‘Szia, a Europe nevű rockbandából vagyunk’. Lemmy fel sem nézett, csak annyit válaszolt: ‘A Europe nem rockzenekar’. Micsoda menő válasz! (nevet) Teljesen megdöbbentünk. De jót nevettünk rajta, és amúgy jól kijöttünk egymással. Pár héttel később jött a visszavágó, mert a Kerrang! kritikát írt az egyik koncertünkről, és az szerepelt benne, hogy ‘hangosabbak vagyunk, mint a Motörhead’.


A Metallicáról:

James Hetfielddel akkor találkoztam, amikor a Metallica a Black Albumán dolgozott. Megemlítettem neki, hogy mi is épp egy új lemezt készítünk, éppen néhány ‘bazi nagy háttérvokált’ fogunk felvenni a dalokhoz. Erre zavarodottan rám nézett: ‘Háttérvokál? A Metallicánál ilyesmi nincs is.’ Úgyhogy feladtam, és valami másról kezdtünk beszélgetni.

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.