EMPEROR – Samoth volt felesége az íjjal elkövetett norvégiai támadás egyik áldozata

A szerdai norvégiai gyilkosságsorozat egyik áldozata az északi folk vonalas Hagalaz’ Runedance, valamint a dark ambient világú Aghast német születésű volt énekesnője, az 52 éves Andrea Meyer.

A Hagalaz’ Runedance után Andrea előbb Nebelhexë, majd Andrea Nebel néven folytatta pályafutását. Korábban az Emperorból, a Zyklonból és számos norvég black formációból ismert Samoth felesége volt, van is egy közös lányuk Alva. Andrea vendégszerepelt a The Principle Of Evil Made Flesh című Cradle Of Filth lemezen, valamint a Satyricon klasszikus Nemesis Divina albumán is.

“Öt rendbeli gyilkossággal vádolták meg azt a dán férfit, aki a gyanú szerint szerda este megölt embert. A norvégiai Kongsbergben öten meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek, amikor a támadó nyíllal meglőtte őket. Espen Andersen Braathen a kihallgatásán nem tagadta a történteket, viszont az indítékaira egyelőre nem adott magyarázatot. A norvég rendőrség csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy a 37 éves gyanúsított az iszlám vallást követte.”


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Ahogy tavasszal már beszámoltunk róla, Iconic néven egy új hard rock banda született, többek között Joel Hoekstra gitárossal és Tommy Aldridge dobossal a Whitesnake-ből.
Már három lemezelőzetes dalt is bemutatott az Arch Enemy az utóbbi hónapokban, a Deceivers című új albumuk pedig július 29-én jelenik meg. Most pedig már itt a negyedik új dal is, a Sunset Over The Empire - hivatalos videóklippel együtt.