Skip to content

Elhunyt Josua Madsen

45 éves korában elhunyt Josua Lander Madsen, az Artillery volt dobosa, aki 2012 és 2023 között játszott a dán thrash metal együttesben. A zenész azt követően hunyt el, hogy egy busz elgázolta őt egy sötét országúton, Koppenhága és Roskilde között.

Josua, aki az Artillery utolsó négy albumán is játszott, és aki nemrég távozott a zenekarból, március 8-án, szerdán este az új együttesével való próbát követően éppen hazafelé tartott a Høje Taastrup állomásról a családjához, Vridsløsemagle-be, amikor 21.47-kor elütötte őt egy arra közlekedő busz. A hírek szerint a Snubbekorsvej-en – amely egy országút – nem volt közvilágítás, a megengedett maximális sebesség pedig 80 km/h. Mivel nincs ott járda, ezért a gyalogosoknak az útmenti árokparton kell gyalogolniuk.

„Kedves barátaink, rajongóink és családtagjaink! Ma arra a tragikus hírre kellett ébrednünk, hogy drága barátunk és bandatársunk, Josua elhunyt – olvasható az Artillery közösségi oldalán. – Kedves Josua! Az elmúlt tíz évben a nagy családunk tagja voltál. Együtt játszottunk, veszekedtünk, nevettünk és sírtunk, miközben a jelenünk megbecsülése mellett a jövőbe is tekintettünk. Jóságos lelked és hatalmas szíved volt. A gondolataink és imáink a fiaddal és a családoddal vannak. Békét és boldogságot kívánunk neked az utadon. Vigyázz magadra, barátunk, és zúzz tovább, bárhol is vagy!”

„Fantasztikus, egyedülálló apja volt a fiának. Szerették egymást és elválaszthatatlanok voltak. Ez óriási veszteség a fia, Alexander számára, és számunkra is, közvetlen családtagoknak” – mondta Josua édesanyja, Joan Junggren.

Nyugodjon békében…

KERESÉS
Hammerworld no. 354
országosan kapható!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FIREHOUSE
  Firehouse
 2. XYZ
  XYZ
 3. RATT
  Invasion Of Your Privacy
 4. DOKKEN
  Under Lock And Key
 5. HURRICANE
  Over The Edge
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE PINEAPPLE THIEF
  Your Wilderness
 2. SEPULTURA
  Beneath The Remains
 3. HALF GRAMME OF SOMA
  Slip Through The Cracks
 4. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 5. ROTTING CHRIST
  Pro Xristou
HAJÓGYÁR x hw