Skip to content

DYING WISH – Videoklip született a tavalyi lemez címadó dalához: Üvöltő sötét

Három évvel a Tükörország album megjelenése után tavaly októberben egy új nagylemezzel jelentkezett a melodikus death / modern metal vonalas Dying Wish, az Üvöltő sötét album címadó dalához pedig most elkészült egy videoklip.

Bár a forgatás hónapokat csúszott a kialakult járványhelyzet miatt, most végre itt a klip! A kisfilmet a New Friend Request énekes Kerecsen Laci által vezetett Syndrome Production készítette a kisfilmet, amelyet július elején, a budapesti Studio Lightroom Barokk termében forgattak Ponicsán Zsóka és Halász Anna szereplésével.


Ács Sándor gitáros:
„Címadó dalhoz illően totálisan arcba vág! Maci brutálisat énekel benne. Az összes verze az övé lett, Balázs refréndallamai meg azonnal beköltöznek a fejbe. Egyszerű felépítésű, sodró lendületű dal, semmi okoskodás. Slágergyanús szerzemény, igazi koncertszám!”

www.facebook.com/dyingwishhungary


DYING WISH – Üvöltő sötét (a 2019-es Üvöltő sötét albumhoz)


Az Üvöltő sötét című legutóbbi Dying Wish korong tavaly október elején jelent meg, a lemezen több ismert zenész is vendégeskedik. A keverésért és maszteringért felelős Cserfalvi „Töfi” Zoltán a Wishtrumetal dalban gitározott, együtt Szíjártó Zsolttal (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela, stb.) és Kemencei Balázzsal (Wall of Sleep, Stonedirt), a lemez hangmérnöke, Boros Béla az Árnyékvilág című tételhez játszott fel egy basszusszólót, Perge Adrián és Hocza Róbert (Mytra) pedig több dalban is a billentyűs hangszerekért feleltek.

A felvételek a szolnoki Denevér Hangstúdióban készültek.DYING WISH – Üvöltő sötét CD-rendelés:
bit.ly/dyingwish_uvoltosotet


DYING WISH – Üvöltő sötét online streaming:
songwhip.com/album/dying-wish/uvolt-sotet
„Ez egy instrumentális dal. Innen jött a címe egy kis szójátékkal fűszerezve. Maci témáira épül, és ahogy készült, úgy pattant ki a fejéből hogy mi lenne ha a verzetémákra nem énekdallamokat, szöveget írnánk hanem meghívnánk 3 vendégszólóst akik ének helyett szénné tekernék a részeiket. haha. Így történhetett meg hogy Szíjártó Zsolti, Cserfalvi ‘Töfi’ Zoli, és Kemencei Balu is meghívást kapott egy-egy szólóra. Hallgassátok meg! A végeredmény önmagáért beszél. Fantasztikus munkát végeztek az urak! (nevet) A billentyűket ebben a számban is Adrián kezelte. Nagyon érzi ezt a klasszikus Jon Lord féle-világot, ami kifejezetten jól áll a dalnak.”DYING WISH – Wishtrumetal (a 2019-es Üvöltő sötét albumhoz)DYING WISH – Árnyékvilág (szöveges videó a 2019-es Üvöltő sötét albumhoz)


;A Hangfoglaló Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.
nka
KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw