Skip to content

DOWN – Fülöpék feldolgozás albumra készülnek

A Phil Anselmo vezette Down az utóbbi évtizedben egy EP-sorozat formájában adta ki az új dalait, a legutóbbi albumuk a 2007-es Down III: Over the Under volt, most pedig egy feldolgozás lemezt terveznek.

Phil Anselmo (Pantera) énekes, Pepper Keenan (Corrosion Of Conformity) és Kirk Windstein (Crowbar) gitárosok, Pat Bruders (Goatwhore) basszer és Jimmy Bower (Eyehategod) dobos azt azonban nem rudja még, hogy mikor látnak neki a felvételeknek.

Jimmy Bower:Feltételezhetően nagyon hamar nekilátunk majd, ez lesz a következő húzásunk. Hogy pontosan mikor, azt még nem találtuk ki, és a végleges dallistáról sem született még döntés… De ez az ötletünk már nagyon régóta megvan. Folyik rajta a munka. A múlt nyáron Európában fesztiváloztunk volna, de minden elmaradt. Az idei nyárra lettünk átpakolva, de minden a pandémiától függ…

www.facebook.com/down
…Ami a dalokat illeti, az ötletek közül jó párat már kikukáztunk, mewrt mindenkinek egyet kell értenie. De nem akarok konkrét dalokat említeni, de felmerült jó néhány fura nóta is. Nagy móka lesz a felvétel, hogy a saját képünkre formáljuk őket. Nem pontosan úgy fognak szólni, mint… downosítani fogjuk őket.

Lesz pár olyan dal, amit szerintem mindenki ismer, de persze, ezt sosem lehet tudni. Számomra néhányuk elég nyilvánvaló, hiszen itt játszom. De azért az is az elképzelések között van, hogy legyenek obskúrus tételek is. Ha igazi Down rajongó vagy, akkor pontosan tudod, hogy milyen zenék hatottak ránk, néhány nóta tehát adta magát. Izgatott vagyok a meló miatt, bizonyosan élvezet lesz dolgozni a nótákon!KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw