DOWN – Fülöpék feldolgozás albumra készülnek

A Phil Anselmo vezette Down az utóbbi évtizedben egy EP-sorozat formájában adta ki az új dalait, a legutóbbi albumuk a 2007-es Down III: Over the Under volt, most pedig egy feldolgozás lemezt terveznek.

Phil Anselmo (Pantera) énekes, Pepper Keenan (Corrosion Of Conformity) és Kirk Windstein (Crowbar) gitárosok, Pat Bruders (Goatwhore) basszer és Jimmy Bower (Eyehategod) dobos azt azonban nem rudja még, hogy mikor látnak neki a felvételeknek.

Jimmy Bower:Feltételezhetően nagyon hamar nekilátunk majd, ez lesz a következő húzásunk. Hogy pontosan mikor, azt még nem találtuk ki, és a végleges dallistáról sem született még döntés… De ez az ötletünk már nagyon régóta megvan. Folyik rajta a munka. A múlt nyáron Európában fesztiváloztunk volna, de minden elmaradt. Az idei nyárra lettünk átpakolva, de minden a pandémiától függ…

www.facebook.com/down
…Ami a dalokat illeti, az ötletek közül jó párat már kikukáztunk, mewrt mindenkinek egyet kell értenie. De nem akarok konkrét dalokat említeni, de felmerült jó néhány fura nóta is. Nagy móka lesz a felvétel, hogy a saját képünkre formáljuk őket. Nem pontosan úgy fognak szólni, mint… downosítani fogjuk őket.

Lesz pár olyan dal, amit szerintem mindenki ismer, de persze, ezt sosem lehet tudni. Számomra néhányuk elég nyilvánvaló, hiszen itt játszom. De azért az is az elképzelések között van, hogy legyenek obskúrus tételek is. Ha igazi Down rajongó vagy, akkor pontosan tudod, hogy milyen zenék hatottak ránk, néhány nóta tehát adta magát. Izgatott vagyok a meló miatt, bizonyosan élvezet lesz dolgozni a nótákon!KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.