Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

DOWN – Fülöpék feldolgozás albumra készülnek

A Phil Anselmo vezette Down az utóbbi évtizedben egy EP-sorozat formájában adta ki az új dalait, a legutóbbi albumuk a 2007-es Down III: Over the Under volt, most pedig egy feldolgozás lemezt terveznek.

Phil Anselmo (Pantera) énekes, Pepper Keenan (Corrosion Of Conformity) és Kirk Windstein (Crowbar) gitárosok, Pat Bruders (Goatwhore) basszer és Jimmy Bower (Eyehategod) dobos azt azonban nem rudja még, hogy mikor látnak neki a felvételeknek.

Jimmy Bower:Feltételezhetően nagyon hamar nekilátunk majd, ez lesz a következő húzásunk. Hogy pontosan mikor, azt még nem találtuk ki, és a végleges dallistáról sem született még döntés… De ez az ötletünk már nagyon régóta megvan. Folyik rajta a munka. A múlt nyáron Európában fesztiváloztunk volna, de minden elmaradt. Az idei nyárra lettünk átpakolva, de minden a pandémiától függ…

www.facebook.com/down
…Ami a dalokat illeti, az ötletek közül jó párat már kikukáztunk, mewrt mindenkinek egyet kell értenie. De nem akarok konkrét dalokat említeni, de felmerült jó néhány fura nóta is. Nagy móka lesz a felvétel, hogy a saját képünkre formáljuk őket. Nem pontosan úgy fognak szólni, mint… downosítani fogjuk őket.

Lesz pár olyan dal, amit szerintem mindenki ismer, de persze, ezt sosem lehet tudni. Számomra néhányuk elég nyilvánvaló, hiszen itt játszom. De azért az is az elképzelések között van, hogy legyenek obskúrus tételek is. Ha igazi Down rajongó vagy, akkor pontosan tudod, hogy milyen zenék hatottak ránk, néhány nóta tehát adta magát. Izgatott vagyok a meló miatt, bizonyosan élvezet lesz dolgozni a nótákon!KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV