Skip to content

DIEHUMANE – Az Exodus volt gitárosa egy avantgárd metal bandában

A Celtic Frost, az A Perfect Circle, a Nine Inch Nails, a Type O Negative és a Pink Floyd rajongóit célozza meg a DieHumane nevezetű zenekar a május 5-én megjelenő, The Grotesque című bemutatkozó albumával. A Rick Hunolt gitáros (ex-Exodus), Sal Abruscato dobos (ex-Type O Negative, ex-Life of Agony), Garret West énekes, Greg Hilligiest Jr. billentyűs/sampleres és Joshua Vargas ritmusgitáros/bőgős felállású formáció hamarosan érkező korongjáról ezúttal az Epitaph című tétel került bemutatásra.

„Hogy őszinte legyek, az, hogy én egy zenekarban vegyek részt, nem is szerepelt a gondolataim közt akkoriban, amikor egy kedves barátom felhívott, és azt mondta: ’Hé, ismerek pár srácot, akik gitárost keresnek!’ – emlékezett vissza a DieHumane-hez való csatlakozásának körülményeire Rick Hunolt. – Átküldött nekem néhány nyers felvételt, én pedig körülbelül egy hónapon keresztül hallgattam, mielőtt választ adtam volna, és pont ez volt az a zene, amire vágytam. Lehetőséget adott arra, hogy zeneileg ki tudjam fejezni önmagam, és ami még fontosabb, hogy radikálisan különbözött mindattól, amit eddig játszottam. A zenének szüksége van a ’különbözőségre’ ahhoz, hogy fejlődni tudjon. Rengeteg tehetség rejlik ebben a bandában, és alig várom, hogy megismerjétek a DieHumane-t!”

„Alig várom ennek a nagyon eltérő és egyedi albumnak a megjelenését, amelynek volt szerencsém megírni és előadni a dobszólamait – tette hozzá Sal Abruscato. – Ez egészen más, mint amit eddig csináltam, és fantasztikus volt a részese lenni mindenkivel a zenekarból, az Ulrich Wild/WURMgroupból és a The Oracle Managementből. Úgy érzem, az emberek el lesznek ragadtatva.”

KERESÉS
Hammerworld No. 349
keresd az újságosoknál!
GYŰJTŐI KIADÁSOK
korábbi lapszámainkból
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. IRON ALLIES
  Blood In Blood Out
 2. LEATHER
  We Are The Chosen
 3. STRYPER
  The Final Battle
 4. CITIZEN SOLDIER
  Scarecrow
 5. ICON FOR HIRE
  The Reckoning
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. THE AMITY AFFLICTION feat. LOUIE KNUXX
  I See Dead People (dal)
 2. INFECTED RAIN
  The Earth Mantra (dal)
 3. CATTLE DECAPITATION
  We Eat Our Young (dal)
 4. ROTTEN SOUND
  Nothingness (dal)
 5. THE DAY WE LEFT EARTH / DEAD BY APRIL
  Wasteland (dal)
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. PEARL JAM
  No Code
 2. END IT
  Unpleasant Living (EP)
 3. WHEEL
  Rumination
 4. SPIRITWORLD
  Deathwestern
 5. FISH!
  Csipsz és kóla (dal)
HAJÓGYÁR x hw