Skip to content

DIEHUMANE – Az Exodus volt gitárosa egy avantgárd metal bandában

A Celtic Frost, az A Perfect Circle, a Nine Inch Nails, a Type O Negative és a Pink Floyd rajongóit célozza meg a DieHumane nevezetű zenekar a május 5-én megjelenő, The Grotesque című bemutatkozó albumával. A Rick Hunolt gitáros (ex-Exodus), Sal Abruscato dobos (ex-Type O Negative, ex-Life of Agony), Garret West énekes, Greg Hilligiest Jr. billentyűs/sampleres és Joshua Vargas ritmusgitáros/bőgős felállású formáció hamarosan érkező korongjáról ezúttal az Epitaph című tétel került bemutatásra.

„Hogy őszinte legyek, az, hogy én egy zenekarban vegyek részt, nem is szerepelt a gondolataim közt akkoriban, amikor egy kedves barátom felhívott, és azt mondta: ’Hé, ismerek pár srácot, akik gitárost keresnek!’ – emlékezett vissza a DieHumane-hez való csatlakozásának körülményeire Rick Hunolt. – Átküldött nekem néhány nyers felvételt, én pedig körülbelül egy hónapon keresztül hallgattam, mielőtt választ adtam volna, és pont ez volt az a zene, amire vágytam. Lehetőséget adott arra, hogy zeneileg ki tudjam fejezni önmagam, és ami még fontosabb, hogy radikálisan különbözött mindattól, amit eddig játszottam. A zenének szüksége van a ’különbözőségre’ ahhoz, hogy fejlődni tudjon. Rengeteg tehetség rejlik ebben a bandában, és alig várom, hogy megismerjétek a DieHumane-t!”

„Alig várom ennek a nagyon eltérő és egyedi albumnak a megjelenését, amelynek volt szerencsém megírni és előadni a dobszólamait – tette hozzá Sal Abruscato. – Ez egészen más, mint amit eddig csináltam, és fantasztikus volt a részese lenni mindenkivel a zenekarból, az Ulrich Wild/WURMgroupból és a The Oracle Managementből. Úgy érzem, az emberek el lesznek ragadtatva.”

KERESÉS
Hammer 354
megjelenik március elején!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw