Skip to content

DESTRUCTION – Nem akarnak lassítani

A Destruction 2023-ban fejezte be a 40 Years of Destruction elnevezésű turnéját, és azonnal új zenén kezdett dolgozni. A zenekar most közzétette új kislemezét, a No Kings – No Masters-t, emellett bejelentett egy új 12″-es kiadványt is, amelyen e szerzemény mellett az Accept Fast As A Shark című dalának a feldolgozása is szerepel.

„Az új kislemez egy kicsit korán kezdi a visszaszámlálást a következő albumhoz, de meg akartuk mutatni a rajongóinknak, hogy egy ütős új lemezen dolgozunk! – mondta a Destruction vezetője, Schmier. – Igen, megéri a várakozást! A No Kings – No Masters egy borotvaéles riffmonstrum, tonnányi zúzós gitárral és nyaktörő sebességgel! A Destruction új szintje! Bízunk benne, hogy ez a szörnyeteg izgatottá tesz benneteket a 2025 elején megjelenő új kiadványt illetően! Játsszátok le hangosan!”

Az új kislemez nagyon is összhangban van Schmier egy 2023-as interjúban elhangzott megjegyzésével, miszerint a Destruction egyhamar biztosan nem fog lassítani.

„Németországban azt szoktuk mondani: ’Ne változtass a győztes recepteden. Ragaszkodj a fegyvereidhez. Ragaszkodj ahhoz, amit a legjobban tudsz csinálni’. És én ahhoz értek a legjobban, hogy thrash metalt játszom. Minden albumunk egy kicsit másképp szól, de mindig úgy fog hangzani, mint a Destruction. Amikor idősebb leszel, nagyon könnyű lelassulni. Sok zenész lassítani akar. Bluest akarnak játszani, lágyabb zenét akarnak játszani. Nálam ez sosem volt így. Azt hiszem, minél idősebb leszel, annál jobban megőrülsz ezért. Még mindig meg akarod mutatni a fiataloknak, hogyan kell ezt csinálni. Amikor kimegyünk a fesztiválokra, versenyzünk… Az összes fiatal zenekar tagjának az apja lehetnék, szóval muszáj példaképnek lennem. Úgyhogy, én így látom ezt az egészet. Lassítani és változtatni valamin nem az a dolog, amit mi csinálunk.”

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
331NorbiHP2021
331NorbiHP2021
Uzseka Norbert
munkatárs
 1. MIND’S MIRRORS
  Forever Is Not Nearly Long Enough
 2. AUTOPILOT
  It Might Be Gone Forever
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. MAGMA RISE
  Neither Land Nor Sea
 5. DVNE
  Voidkind
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw