Skip to content

DEICIDE – Üdvözlet a Bolondok Ünnepén!

Az ünnepi időszak nyugalmát „cseppet” felkavaró, dacos húzással álltak elő a Deicide tagjai azzal, hogy szabadjára engedtek egy kegyetlen új szerzeményt és a hozzá tartozó videóklipet, Bury The Cross… With Your Christ címmel. Ez a meglehetősen merész kiadvány a műfaj iránti rendíthetetlen elkötelezettségükről tanúskodik, brutális kontrasztot kínálva a hagyományos karácsonyi hangulathoz.

„Legyetek üdvözölve a Bolondok Ünnepén! Hajoljatok meg a mindenható uratok előtt, a vég elérkezett…! Temessétek el a keresztet!” – tette hozzá a kompozícióhoz a Deicide frontembere, Glen Benton.

A számot a Smoke & Mirrors mélyén kovácsolták, a produceri teendőket a Deicide tagjai látták el. A hangmérnöki varázslatot Jeramie Kling biztosította, de Taylor Nordberg is hozzátette a mágiához a magáét. A keverés és a maszterelés végső alkímiája Josh Wilburnak köszönhető. A kislemez borítóját Nestor Avalos készítette.

A videóklip egy remek csapatmunka eredménye: David Brodsky (My Good Eye: Music Visuals) rendezte, de az operatőri, a vágói, a grafikus munkálatokat is ő végezte el, az FX utómunkával egyetemben. Allison Woest (My Good Eye: Music Visuals) producerként, rendezőasszisztensként, operatőrként és vágóként működött közre. Kelly Harris a speciális és a vizuális effektek kinézetéért felelt. A klipben Gerard Barscheski alakította a kétségbeesett apát, aki meggyőző emberi tartalommal ruházta fel a projektet.

A blaszfémia esszenciáját megtestesítő legújabb alkotás megmozgatja a várakozás üstjét a Deicide csonttörő új albumával, a Banished By Sin-nel kapcsolatban, amelynek megjelenése jövőre várható, a Reigning Phoenix Music (RPM) gondozásában. A közelgő alkotás alighanem megerősíti a Deicide uralmát a death metal pokoli birodalmában.

KERESÉS
Hammer 354
megjelenés: március 5.
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. HANABIE.
  Reborn Superstar!
 2. NEMOPHILA
  Evolve
 3. BAND-MAID
  Unseen World
 4. TRIDENT
  Advance Generation
 5. FATE GEAR
  The Sky Prison
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw