Skip to content

DEICIDE – Klipes új dal: Sever the Tongue

Úgy tűnik, a Deicide tagjai szokást csinálnak abból, hogy minden egyes keresztény ünnepen új zenével jelentkeznek. Ki ne emlékezne a „karácsonyi” szerzeményükre, a Bury the Cross… With Your Christ-ra, most pedig, hamvazószerdára hozták el nekünk a Sever the Tongue című kompozíciójukat.

A kislemez mellé egy klip is érkezett, amit David Brodsky készített el a My Good Eye: Music Visualstól. Emellett bejelentésre került, hogy a Deicide új nagylemeze, a Banished by Sin április 26-án fog megjelenni.

„Már jópár éve egy sötét sarokban ültem – mondta a Deicide frontembere, Glen Benton. – Néhány olyan dolog jött az életembe, ami megrázott és megváltoztatott. Inspirálódtam az új lemez megírására – olyan volt, mintha egy kapcsolót átkapcsoltam volna. Többé nem zavarnak más emberek problémái, amelyek akadályoznak abban, amit én szeretnék, és amit én csinálni akarok. Már régóta nem hajszolom mások boldogságát. A fickó, aki ezt a sz…rságot elkezdte, visszatért! És jó újra itt lenni!”

A Banished by Sin hangmérnökei Jeramie Kling és Taylor Nordberg voltak, a keverést és a maszterelést pedig Josh Wilbur végezte el.

„Zeneileg visszatértünk az 1990-es évek stílusához – folytatta Glen Benton. – De akadnak benne modern dolgok is. Ez a Deicide olyan, amilyennek lennie kell. Ott vannak az én fülbemászó dalaim, ott vannak Steve progosabb dalai, és ott vannak Kevin tematikus jellegű szerzeményei is. Az, hogy Taylor is a zenekarunk tagja, nagy hatással volt a Deicide-ra. Ő egy fantasztikus dalszerző és zenész. Bármit képes megcsinálni.”

A Deicide felállásában jelenleg Glen Benton énekest, Taylor Nordberg és Kevin Quirion gitárosokat és Steve Asheim dobost találjuk.

„Mind a négyen három-három dallal járultunk hozzá az albumhoz – tudtunk meg még néhány információt az énekestől. – Visszatértem a magas sikolyokhoz és a rétegezéshez. Egyszerűen teljes mértékben beindultam ezen a korongon. Azt mondták, hogy ez az egyik legjobb énekesi teljesítményem. Olyan vagyok, mint Tűzmanócska. Azért vagyok itt, hogy arannyá fonjam a szénátokat. Mindenkinek kellemes meglepetésben lesz része!”

DEICIDE – Banished by Sin
(04/26 – Reigning Phoenix Music)

1. From Unknown Heights You Shall Fall
2. Doomed to Die
3. Sever the Tongue
4. Faithless
5. Bury the Cross… with Your Christ
6. Woke from God
7. Ritual Defied
8. Failures of Your Dying Lord
9. Banished by Sin
10. A Trinity of None
11. I Am I… a Curse of Death
12. The Light Defeated

KERESÉS
Hammerworld no. 354
országosan kapható!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FIREHOUSE
  Firehouse
 2. XYZ
  XYZ
 3. RATT
  Invasion Of Your Privacy
 4. DOKKEN
  Under Lock And Key
 5. HURRICANE
  Over The Edge
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE PINEAPPLE THIEF
  Your Wilderness
 2. SEPULTURA
  Beneath The Remains
 3. HALF GRAMME OF SOMA
  Slip Through The Cracks
 4. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 5. ROTTING CHRIST
  Pro Xristou
HAJÓGYÁR x hw