Skip to content

DEEP SIX HATRED – Gyilkosságok a 2749KHD-on

A 2019-ben alakult helsinki thrash/crossover banda, a Deep Six Hatred május 3-án adja ki debütáló albumát, Angel of Disease címmel. A koronghoz az elmúlt napokban kijött az első ízelítő, a 2749KHD, amely egy retro hangulatú klipet is kapott.

„Rengeteg bűnügyi podcastot hallgatok, és különböző forrásokból történeteket olvasok gyilkosságokról és bűncselekményekről a világ minden tájáról – mondta a Deep Six Hatred énekese, Ville Siikamäki. – Az észak-karolinai sátánista gyilkosságok keltették életre a riff- és szövegíró ceruzámat. A gyilkosságok a 2749 Knob Hill Drive-on történtek, ami a dal eredeti címe is volt. Szerettünk volna némi titokzatosságot adni az elnevezéshez, ezért rövidítettük le 2749KHD-ra.”

„Éppen az utolsó gitárszólókat vettük fel néhány dalhoz, a másik gitárosunk, Jani Tamminen bátyja, Janne történetesen éppen akkor volt ott a stúdióban – tette hozzá Joni Koivuniemi gitáros. – Meghallgatta a 2749KHD dalt, és azt javasolta, hogy csináljunk hozzá egy videóklipet, menjünk és szerezzünk zöld anyagot. Így is tettünk, és később leforgattuk a dalt Arpa traktorvontató garázsában egy zöld vászon előtt, amit vérrel fröcsköltünk le. Janne csinált egy elég menő videót az Unreal Engine segítségével, ahogy a zenekar abban a Pazuzu házban játszik. Ő egyébként többek között az Omnium Gatherumnak is készített már videókat, szóval nem holmi amatőr munkáról van szó.”

KERESÉS
Hammer 354
megjelenés: március 5.
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. HANABIE.
  Reborn Superstar!
 2. NEMOPHILA
  Evolve
 3. BAND-MAID
  Unseen World
 4. TRIDENT
  Advance Generation
 5. FATE GEAR
  The Sky Prison
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw