Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

CYD – A gyorsan múló remény

A napokban volt egy éves az esztergomi crossover csapat CYD Longest Way Home című EP-je, amihez ennek apropóján megérkezett a harmadik klip is!

A H-Music gondozásában megjelent EP egyfajta gyűjteményes kiadású CD, ugyanis a Longest Way Home 5 dala mellett a zenekar két korábbi EP-je, a Here Comes The Bastards és a Next Round dalai is helyet kaptak a korongon, így egy kvázi 16 dalos „albumot” kap egy EP áráért, aki megveszi azt. A lemez a MAHASZ TOP 40 5. helyén nyitott, most pedig a korábbi két klip és szöveges videó mellé megérkezett az új kisfilm is!

„A reményvesztett, kilátástalan élethelyzetről és a sötét jövőről szól a nóta. A címe egy szójáték, a Hope Dies Last helyett Hope Dies Fast, vagyis nem utoljára, hanem jó gyorsan hal meg a remény. Remekül tükrözi a jelenlegi helyzetet sajnos, mert ami felé sodródunk, az sajnos nem tud rám pozitívan hatni.” – nyilatkozta Lázár Zalán, a banda énekese.

A korábbi sztoris és a koncertklip után ezúttal egy klasszikus „imázsfilm” érkezett Esztergom keménygyerekeitől:

„A klipet a Don Gatto zenekar főnöke, Acélos Balázs forgatta, rendezte, és a vágás is az ő keze munkáját dícséri. A próbatermünket alakítottuk át, sötétítettük le a falakat és világítottuk meg reflektorokkal, hogy elérjük ezt a különleges fényhatást. Ezúttal direkt nem hívtunk senkit, csak mi voltunk ott a forgatáson, a sötét falak között, ezzel is kicsit ridegebbé téve a végeredményt.” – tette hozzá a zenekar dobosa, Czifra Zoltán.

A csapat szombaton adja 11. születésnapi koncertjét Esztergomban, a Kill The Mosquitoes 2022 fesztivál második napján a Sportkülsőben, ahol fellép még az Ørdøg, a Remorse, az A.M.D., a Beerzebub és a Before The Last Breath is aznap! Ezt követően pedig augusztus 6-án, a dorogi Kacsában lehet elcsípni a srácokat, a Dirty Dawn, a Közöny, a No Man is Without Fear és a Coalcutter társaságában, majd pedig augusztus 24-én, a fővárosi Instantban melegítenek a Moscow Death Brigade-nek a Beerzebubbal!

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 346 – 2022/7-8
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 346 / Kiss
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ICONIC
  Second Skin
 2. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 3. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 4. SOILWORK
  Overgivenheten
 5. COHEED AND CAMBRIA
  Vaxis II
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. CAVE IN
  Heavy Pendulum
 2. THE HALO EFFECT
  Days Of The Lost
 3. SAFFIRE
  Taming The Hurricane
 4. FIVE FINGER DEATH PUNCH
  AfterLife
 5. DEF LEPPARD
  Diamond Star Halos
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Fear Inoculum
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. PEARL JAM
  Vs.
 4. MEMPHIS MAY FIRE
  Remade in Misery
 5. IGNITE
  Our Darkest Days
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV