Skip to content

CULTURA TRES – A Sepulturával az élmezőnyben

Paulo Xisto Jr. basszusgitáros még a Sepultura hektikus búcsúturnéja közepette sem mutatja a lassulás jeleit. A Sepultura iránti elkötelezettségei mellett is folytatja a zúzást a Cultura Tres nevű projektjével. A zenekar Európa-szerte és Dél-Amerikában is színpadokat robbantott, miközben legújabb, Camino de Brujos (Universal Music / Outono / Bloodblast) című albumát népszerűsítette.

A csapat legújabb kiadványa a Zombies című intenzív szám, amely az old school D-beat punk, a sludge és a thrash metal vad keverékeként írható le. A hozzá tartozó videó egy nyers, energikus montázs, amely a Cultura Tres idei brit-európai turnéja során a rajongók által rögzített élő felvételeket tartalmazza.

Nemrég a Cultura Tres a címlapokra került Dél-Amerikában, köszönhetően a „Legnépszerűbb metal zenekarok térképének”. Ez a térkép, amelyet egy Reddit-felhasználó készített a Spotify adataiból, bemutatja az egyes országok leghallgatottabb metal együtteseit. Mind a Sepultura, mind a Cultura Tres kiemelkedett a mezőnyből, előbbi Brazíliában, utóbbi Venezuelában uralkodott. Figyelemre méltó, hogy Paulo Xisto Jr. az egyetlen zenész, aki két zenekarban is szerepel ezen a globális térképen.

Ami a jövőt illeti, a Cultura Tres már dolgozik a remek fogadtatásban részesített Camino de Brujos album folytatásán. A rajongóknak pedig már nem kell sokat várniuk, hogy újra élőben láthassák a srácokat, mivel a következő fellépésük augusztus 11-én lesz az Egyesült Királyságban, a Bloodstock Open Air fesztivál nagyszínpadán.

KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw