Skip to content

CRUCIFY THE FAITH – Egy baromi nehéz dal

A mai napon jelent meg a Crucify the Faith háromszámos Foul Freedom EP-je. A tavalyi év folyamán bemutatott Suffer in Silence és Accountable című szerzemények után ezúttal a címadó tételt is megismerhetjük.

„A Foul Freedom EP-n található három dal új sebességfokozatot hozott a CTF munkamódszerébe – árulták el a zenekar tagjai. – Feltüzelték a lelkesedésünket, hogy olyan zenét alkossunk, amely még inkább hasonlít ránk. A Foul Freedom című szám szövege a társadalom fejlődésére és az íratlan szabályokra mutat rá. A dal kiemeli annak fontosságát, hogy emlékezzünk arra, mindannyian egyének vagyunk: ne feledkezzünk meg arról, hogy vigyáznunk kell magunkra, valamint arról, hogy kik is vagyunk valójában, és ne tűnjünk el ebben az emberiségnek nevezett fekete lyukban!”

A szerzeménnyel kapcsolatban a zenekar tagjai egyetértően állítják: „Ezt baromi nehéz eljátszani!”

Időközben készülőben van a srácok második albuma. Ahogy a Foul Freedom EP három dala előrevetíti, az új nagylemez egy még feszesebb egészet fog alkotni, a megjelenése pedig az idei év folyamán várható. A kiadás pontos dátuma egy későbbi időpontban kerül bejelentésre, a banda tavaszi stúdióba vonulását követően. Egy biztos, a korongon teljesen új CFT-dalok lesznek hallhatók.

„A hamarosan megjelenő második nagylemezünk már javában készül, a dalok javarészt a komponálás és szövegírás végső fázisában vannak. Azonban szeretnénk, ha a végeredmény kifinomult lenne, így a dalok minősége, végleges formájának elérése jobban meghatározó lesz a befejezés szempontjából, mint az ütemterv. A stúdió azonban tavaszra készen áll, és az alkotóbrigád szorosan együtt fog működni. Mindez a biztosítéka annak, hogy a következő albumon ne csak ütős dalok szerepeljenek, hanem egy komplett CTF-hangzás is, amivel képesek vagyunk zenekarként tovább fejlődni.”

KERESÉS
Hammer 354
megjelenik március elején!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw