Skip to content

CROWNSHIFT – Bemutatkozik az „ötcsillagos” banda

A Nightwish-, Children of Bodom-, Wintersun- és Finntroll-zenészeket felvonultató Crownshift bemutatta az első kislemezét If You Dare címmel. A szerzemény a banda hamarosan megjelenő debütáló albumáról származik, amelyet a Nuclear Blast fog gondozni.

„Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy a Nuclear Blastnál kezdhetjük el karrierünk egy új fejezetét – lelkendeztek a Crownshift tagjai. – Történelmük, hírnevük és elkötelezettségük metal kiadóként semmihez sem hasonlítható, és megtiszteltetés, hogy együtt vághatunk neki ennek az izgalmas időszaknak.”

„Nagy öröm számunkra, hogy elkezdhetjük a munkát ezzel a rendkívül tehetséges zenészekből álló csapattal – olvasható a kiadó közleményében. – Nem neveznénk őket ’all-star’ zenekarnak, de ez egy ötcsillagos felállás, ami a különböző bandákban szerzett együttes tapasztalataik eredménye. És néha kell egy kis idő, amíg a megfelelő zenészek összeállnak és rálelnek a tökéletes kémiára. Jukka, Heikki és Daniel már a Norther legutóbbi felállásában is együtt játszottak 2012-ig. Azóta különböző utakon jártak, de mindig keresztezték egymás útját, és végül Crownshift néven újra összeálltak, kiegészülve a Mygrainből ismert Tommy Tuovinen elképesztő énekesi tehetségével. Zenéjük természetesen a finn dallamos death metal nagyon egyedi stílusában gyökerezik, de a Crownshift tagjai mindezt a Devin Townsend iránti csodálatukkal gazdagítják, mind a tomboló Strapping Young Lad-korszakot, mind az epikus prog vonalat képviselve, és ötvözik egy időtlen, mégis modern keménységgel, ami a metalcore és az olyan bandák legmeggyőzőbb aspektusaihoz hasonlít, mint a Killswitch Engage. Elég ambiciózusan hangzik? Igen, de erről szól az egész: ambiciózusnak lenni. Isten hozta nálunk a Crownshiftet!”

Crownshift:
Tommy Tuovinen – ének
Daniel Freyberg – gitárok, háttérvokál
Jukka Koskinen – basszusgitár
Heikki Saari – dobok

KERESÉS
Hammer 354
megjelenik március elején!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw