COOL HEAD KLAN – Új dal Szaszával: A rockra születni kell!

A rockra születni kell címmel egy szöveges videóval kísért új dallal jelentkezett a Cool Head Klan. Molics Zsoltiék vendéget is hívtak a nótába, Szendrey Zsoltot, Szaszát (Action, Sex Action, ex-Zorall, stb.). A dal társszerzője Ángyán Tamás.

Molics Zsolt énekes:A kezdetektől – már az Özönvíztől Tüzesvíztől fogva figyelemmel és barátsággal kísértük egymás pályáját. Ebben a dalban megjelenik a közös életérzés, az egymás iránti tisztelet és szeretet. Hirlemann Bercit talán nem kell bemutatni a magyar rockereknek, személyében egy legenda szállt be a dalba a doboknál. Ángyán Tamás Németországban, a Time Key stúdióban keverte az anyagot, Szasza a Victom stúdióban énekelte fel a dalt, melyet ezúttal átadunk a sorsnak, a rocknak, az életnek!

‘Hosszú néma csend’ után jelentkezünk most. Gondoltuk, hogy nem jöhetünk akármivel. Egy életérzést, egy elhivatottságot akartunk megrajzolni dalban, zenében. Nektek, magunknak. Bízunk abban, hogy hamarosan élőben is elő tudjuk adni az új szerzeményt (sok korábbival együtt), Szaszával is akár… Köszönet Tominak a hangszeres játékért és a keverési munkákért, Szaszának az énekért, Bercinek a dobokért és a közönségnek a kitartó figyelemért és az érezhető szeretetért! Üdv minden rocktestvérnek!

www.facebook.com/CoolHeadKlanCOOL HEAD KLAN & Szasza – A rockra születni kell! (2021)

Online zenehallgatás

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.