CLUTCH – Vakcinás baromság és Philip K. Dick inspirálta a klipes új dalt: Red Alert (Boss Metal Zone)

Red Alert (Boss Metal Zone) címmel egy új klipes dallal jelentkezett a Clutch. Ha minden igaz, ez már a közelgő, tizenharmadik albumuk előzetese. A klipet David Brodsky rendezte, az új nóta pedig főhajtás Philip K. Dick előtt.

Neil Fallon énekes: Még 2021 elején hallottam arról, hogy egyesek a’Boss Metal Zone pedál SChalt tervét mutatták be ‘bizonyítékként’ arra, hogy a Covid 19 vakcina tartalmaz egy olyan elektronikus komponenst, amely kommunikálni képes az 5G-s mobilhálózatokkal… Ez természetesen baromság volt.

Úgy hangzott, mintha Philip K. Dick (híres sci-fi író) agyából pattant volna ki… (nevet) Nem akartam kifejezetten a vakcinákról írni, ezért úgy döntöttem, hogy a Philip K. Dick-féle fordulatot választom. (Különös tekintettel a Do Androids Dream of Electric Sheep?-re, meg a replikánsokra, rámutatva, hogy mi a valódi és mi nem az, vagy arra, hogy van-e egyáltalán különbség?). A videóval nem is titkoljuk, hogy ez egy tisztelgés Philip K. Dick előtt…Jean-Paul Gaster dobos:Úgy gázol át rajtad ez a szám, akár egy tehervonat. A felvétel intenzitása az élő koncertjeinkre emlékeztet. Ez a dal nagyon marós, és alig várom, hogy játszhassam a turnén!CLUTCH – Red Alert (Boss Metal Zone) (2022)

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.