BUTCHER BABIES – Az Escape The Fate énekesével egy új dal: It’s Killin’ Time, Baby!

Az utóbbi hónapokban több új dalt is bemutatott a Butcher Babies, a legfrissebb ezek sorában az It’s Killing Time, Baby!, amelyben vendégük is van, az Escape The Fate (és a Dead Rabbitts) frontembere, Craig Mabbitt.

Az új nótát a DC Comics egyik jól ismert karaktere, Lobo, a heavy metal fejvadász ihlette.

Carla Harvey énekesnő:Mivel elkötelezett képregényrajongó vagyok, nagyon szórakoztató volt az egyik kedvenc karakteremről dalt írni, a fejvadász űrcowboyról, Lobóról. És persze az is nagy élmény volt számunkra, hogy be tudtunk szervezni még egy énekest! Craig Mabbitt üvöltései egy teljesen más szintre emelték ezt a banger nótát… Jó szórakozást hozzá!

www.facebook.com/butcherbabies
BUTCHER BABIES feat. Craig Mabbitt – It’s Killin’ Time, Baby! (2021)Carla Harvey énekesnő:
Miközben írtuk a Last Dance dalt, beugrott egy régi emlék, még a fősulis időkből, amikor pár barátommal rendre elautóztunk egy dél-utahi kanyonba, ahol a verdára kifeküdve lazultunk, csak bámultuk a csillagokat. Közben persze azt is megdumáltuk, hogy ki milyen utat képzel el magának a jövőben. Fiatal felnőttekként a jövőről álmodoztunk. Már egy jó évtizede nem találkoztam azokkal a barátaimmal, és gyakran elfilózom azon, hogy nekik vajon eszükbe jutnak-e ezek a csillagfényes álmodozások. Ezek nagyon kellemes emlékek számomra, mert egymást is mindenben támogattuk. Ez a dal visszahozza nekem azokat a régi pillanatokat. Ez egy óda számotokra, John, Mikey és Kim.BUTCHER BABIES – Last Dance (2021)


Elsőként a Bottom Of A Battle című dalt mutatták be a 2021-es anyagról, amelyben Andy James gitározik. A szólóban is aktív brit gitáros (ex-Sacred Mother Tongue) az idei év elején csatlakozott a bandához, együtt Ricky Bonazza basszusgitárossal, de aztán beugrott a Five Finger Death Punch turnéjára, azóta pedig már hivatalosan is Bathory Zoli gitárpartnere lett.Carla Harvey énekesnő: Mi a franc ez a Yorktown, nem igaz? Nos, ez a mi kis Gothamünk, egy általunk megálmodott világ, ahol két démoni csaj járőrözik a városban… Az utóbb született nótáink közül ez az egyik kedvencem. Imádunk karaktereket felépíteni, a súlyos riffek fölé sztorikat felvázolni. Üvöltünk, éneklünk, megmentjük Yorktownt a közelgő veszedelemtől.

Heidi Shepherd énekesnő: Egy szuperhősnél mi lehet jobb? Két szuperhős! Az általunk alakított karakterek összefognak és ígéretet tesznek, hogy együtt megmentik Yorktown lakóit.BUTCHER BABIES – Yorktown (2021)


Carla Harvey énekesnő:A kiszolgáltatottságról, a sebezhetőségről szól a Sleeping With The Enemy dalunk. Ez egy amolyan ‘vállald fel a saját baromságodat’ nóta… mert a változáshoz vezető őt első lépése annak beismerése, hogy a probléma valós, nem igaz?

Heidi Shepherd énekesnő:
Ez a dal a képmutatásról és az önmegvalósításról szól. Az embert annyira elnyelheti az élet patkányversenye, hogy hajlamosak vagyunk elveszíteni önmagunkat és az alapvető értékeinket.

BUTCHER BABIES – Sleeping With The Enemy (a 2021-es anyag előzeteseként)

BUTCHER BABIES feat. Andy James – Bottom Of A Bottle (a 2021-es anyag előzeteseként)“Lilith”- Quarantine Style
“Monsters Ball”- Live from Las Vegas
“The Butcher”- Live from Las Vegas
“Korova”- Live from Las Vegas
“I Smell A Massacre”- Quarantine Style
“The Huntsman”- Live from Las Vegas
“Pomona (Shit Happens)”- Live from Las Vegas
“Jesus Needs More Babies For His Warmachine” feat. Charlie Benante – Quarantine Style
“Controller”- Live from Las Vegas
“Look What We’ve Done”- Live from Las Vegas
“They’re Coming To Take Me Away”- Live from Las Vegas
“Magnolia BLVD”- Live from Las Vegas
“Underground and Overrated”- Live from Las VegasKERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

2020 legelején jelent meg a legutóbbi Serious Black album, a Suite 226, amelyen még Urban Breed (ex-Bloodbound, ex-Tad Morose) énekelt, a svéd frontember azonban tavasszal kiszállt a power metal brigádból, az utódja pedig a szerb Nikola Mijić lett.
A Brit Heavy Metal Új Hullámának világát idézi fel a houstoni Night Cobra, amelynek bemutatkozó EP-je két éve jelent meg (In Praise of the Shadow), a debütáló nagylemezük pedig február 11-én lát majd napvilágot Dawn of the Serpent címmel.