BETRAYING THE MARTYRS – Bemutatják az új énekest, klippel az első dal: Black Hole

Áprilisban váratlanul kivált a metalcore/deathcore vonalas francia Betraying The Martyrs-ból Aaron Matts énekes, most pedig itt az első új daluk a friss frontemberrel, Rui Martinsszal. A klippel kísért új nóta címe Black Hole, egyúttal azt is bejelentették, hogy leszerződtek az Out Of Line Musichoz. A legutóbbi, negyedik albumuk Rapture címmel jött ki 2019 szeptemberében, Aaron pedig a Novelists, a Kadinja és az Uneven Structure tagjaival hozott össze egy új bandát Ten56 néven.

Kedves rajongók, barátok és a BTM követők! Ha követtek minket, bizonyára tudjátok, hogy az elmúlt két év hihetetlenül nehéz volt a zenekarunk számára. Miután az összes felszerelésünk és holmink elégett egy lakókocsis incidens során, majd jött a világjárvány, közvetlenül az utolsó albumunk megjelenése után… Aztán Aaron néhány hónappal ezelőtti távozott.

Lehangoltnak éreztük magunkat. Sokan úgy döntöttek volna, hogy befejezik, és mi nem hibáztatnánk őket ezért. Azon tűnődtünk, miközben hetekig voltunk otthon bezárva, hogy lesz-e erőnk folytatni. Ha még mindig meglenne az a tűz. Ha még mindig le lehetett volna küzdeni ezeket a hatalmas nehézségeket. Mélyen legbelül már tudtuk a választ…


www.facebook.com/WeAreBetrayingTheMartyrs
…A zeneszerzés és a világ körüli turnézás mindig is az álmunk volt, az a prioritás, ami összekovácsolta az életutunkat, és mindig is hihetetlenül szerencsésnek éreztük magunkat, hogy ebből élhetünk. Nem vesszük ezt természetesnek.

Rendkívül boldogok és büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk vadonatúj kislemezünket, a Black Hole-t, amelyben a hihetetlenül tehetséges új énekesünk, Rui Martins szerepel. Rui a legelszántabb, legkeményebben dolgozó és legtehetségesebb énekes, akivel valaha is volt szerencsénk együtt dolgozni. Az ő ötletei, kreatív irányai és friss hozzájárulásai pontosan azt a megújult energiát adták, amit kerestünk – fenomenális élmény volt vele együtt dolgozni az elmúlt hónapokban.

Már rengeteg anyagot megírtunk, és örömmel jelentjük be, hogy novemberben stúdióba vonulunk! Azt is nagy örömmel jelentjük be, hogy új globális szerződést kötöttünk az Out Of Line Music-kal, akik már régóta rajongtak a zenekarunkért. Igazi öröm, hogy ilyen szenvedélyes emberekkel dolgozhatunk együtt olyan hihetetlen zenekarok mellett, mint a Ten56-os barátaink, a Novelists, a Being as an Ocean, az Ashen és még sokan mások…

Számítunk mindannyiótok támogatására, most jobban, mint valaha, és arra is, hogy tárt karokkal fogadjátok Ruit a BTM-családban.

Szeretet, Victor, Valentin, Baptiste, Boris, Steeves és Rui.BETRAYING THE MARTYRS – Black Hole (2021)KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.