Skip to content

BETRAYING THE MARTYRS – Bemutatják az új énekest, klippel az első dal: Black Hole

Áprilisban váratlanul kivált a metalcore/deathcore vonalas francia Betraying The Martyrs-ból Aaron Matts énekes, most pedig itt az első új daluk a friss frontemberrel, Rui Martinsszal. A klippel kísért új nóta címe Black Hole, egyúttal azt is bejelentették, hogy leszerződtek az Out Of Line Musichoz. A legutóbbi, negyedik albumuk Rapture címmel jött ki 2019 szeptemberében, Aaron pedig a Novelists, a Kadinja és az Uneven Structure tagjaival hozott össze egy új bandát Ten56 néven.

Kedves rajongók, barátok és a BTM követők! Ha követtek minket, bizonyára tudjátok, hogy az elmúlt két év hihetetlenül nehéz volt a zenekarunk számára. Miután az összes felszerelésünk és holmink elégett egy lakókocsis incidens során, majd jött a világjárvány, közvetlenül az utolsó albumunk megjelenése után… Aztán Aaron néhány hónappal ezelőtti távozott.

Lehangoltnak éreztük magunkat. Sokan úgy döntöttek volna, hogy befejezik, és mi nem hibáztatnánk őket ezért. Azon tűnődtünk, miközben hetekig voltunk otthon bezárva, hogy lesz-e erőnk folytatni. Ha még mindig meglenne az a tűz. Ha még mindig le lehetett volna küzdeni ezeket a hatalmas nehézségeket. Mélyen legbelül már tudtuk a választ…


www.facebook.com/WeAreBetrayingTheMartyrs
…A zeneszerzés és a világ körüli turnézás mindig is az álmunk volt, az a prioritás, ami összekovácsolta az életutunkat, és mindig is hihetetlenül szerencsésnek éreztük magunkat, hogy ebből élhetünk. Nem vesszük ezt természetesnek.

Rendkívül boldogok és büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk vadonatúj kislemezünket, a Black Hole-t, amelyben a hihetetlenül tehetséges új énekesünk, Rui Martins szerepel. Rui a legelszántabb, legkeményebben dolgozó és legtehetségesebb énekes, akivel valaha is volt szerencsénk együtt dolgozni. Az ő ötletei, kreatív irányai és friss hozzájárulásai pontosan azt a megújult energiát adták, amit kerestünk – fenomenális élmény volt vele együtt dolgozni az elmúlt hónapokban.

Már rengeteg anyagot megírtunk, és örömmel jelentjük be, hogy novemberben stúdióba vonulunk! Azt is nagy örömmel jelentjük be, hogy új globális szerződést kötöttünk az Out Of Line Music-kal, akik már régóta rajongtak a zenekarunkért. Igazi öröm, hogy ilyen szenvedélyes emberekkel dolgozhatunk együtt olyan hihetetlen zenekarok mellett, mint a Ten56-os barátaink, a Novelists, a Being as an Ocean, az Ashen és még sokan mások…

Számítunk mindannyiótok támogatására, most jobban, mint valaha, és arra is, hogy tárt karokkal fogadjátok Ruit a BTM-családban.

Szeretet, Victor, Valentin, Baptiste, Boris, Steeves és Rui.BETRAYING THE MARTYRS – Black Hole (2021)KERESÉS
Hammer 354
megjelenés: március 5.
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPÍR OLDALÁN!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. HANABIE.
  Reborn Superstar!
 2. NEMOPHILA
  Evolve
 3. BAND-MAID
  Unseen World
 4. TRIDENT
  Advance Generation
 5. FATE GEAR
  The Sky Prison
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 2. SULDUSK
  Anthesis
 3. ALFAHANNE
  Vår tid är nu
 4. BORKNAGAR
  Fall
 5. ECCLESIA
  Ecclesia Militans
HAJÓGYÁR x hw