BETHLEHEM – Onielar énekesnő teljes mellrákkezelésen esett át

A német black metal színtéren 1997 óta aktív Darkened Nocturn Slaughtercult alapító gitárosa/énekesnője, aki egyben 2014 óta a Bethlehem énekesnője is, Onielar a közösségi médiában jelentette be, hogy idén februárban a mellrák agresszív formáját diagnosztizálták nála. Azóta átesett egy teljes rákkezelésen, beleértve a kemoterápiát és a kétoldali mellműtétet is. Valószínűleg legyőzte a rákot, most pedig küzd, hogy visszaszerezze régi formáját, ehhez kívánunk neki erőt, energiát és kitartást.

Onielar:Vannak ennek a létezésnek olyan napjai, amikor nehéz szavakba önteni, amit tudatni akarsz. Azt hiszem, most eljött az ideje annak, hogy nyilvánosságra hozzam, amit a közeli barátoknak és bandatársaknak idén titokban kellett tartaniuk. Ezt a terhet szeretném nekik szívből megköszönni.

Idén februárban a mellrák egy agresszív típusát diagnosztizálták nálam. A teljes rákkezelés, kemoterápiával és kétoldali mellműtéttel, már mögöttem van. Úgy tűnik, hogy legyőztem a rákot. A pusztító terápia után most új erőre kaptam, küzdök, hogy visszakaphassam a korábbi állapotomat. Az életemért folytatott harc nem csupán mentálisan és fizikai áldozatokkal járt, ahogy ez a képen is látható.

A zene iránti szenvedélyt és odaadást azonban nem lehetett elvenni tőlem. Ezt az erősen okkult művészetet szeretném a jövőben is megosztani veletek. Köszönöm, és üdv a hűségetekért!

 

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Még tavaly októberben jelent meg a Dream Theater legfrissebb stúdiólemeze, a hét epikus szerzeményt tartalmazó A View From The Top Of The World. A csapat legfrissebb, negyedik videója a Transcending Time dalhoz készült el.
Különleges élő lemezzel jelentkezik március 25-én az Architects. A For Those That Wish To Exist At Abbey Road című élő anyag előzeteseként már itt is van az Impermanence videoklipje.