Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

BETHLEHEM – Onielar énekesnő teljes mellrákkezelésen esett át

A német black metal színtéren 1997 óta aktív Darkened Nocturn Slaughtercult alapító gitárosa/énekesnője, aki egyben 2014 óta a Bethlehem énekesnője is, Onielar a közösségi médiában jelentette be, hogy idén februárban a mellrák agresszív formáját diagnosztizálták nála. Azóta átesett egy teljes rákkezelésen, beleértve a kemoterápiát és a kétoldali mellműtétet is. Valószínűleg legyőzte a rákot, most pedig küzd, hogy visszaszerezze régi formáját, ehhez kívánunk neki erőt, energiát és kitartást.

Onielar:Vannak ennek a létezésnek olyan napjai, amikor nehéz szavakba önteni, amit tudatni akarsz. Azt hiszem, most eljött az ideje annak, hogy nyilvánosságra hozzam, amit a közeli barátoknak és bandatársaknak idén titokban kellett tartaniuk. Ezt a terhet szeretném nekik szívből megköszönni.

Idén februárban a mellrák egy agresszív típusát diagnosztizálták nálam. A teljes rákkezelés, kemoterápiával és kétoldali mellműtéttel, már mögöttem van. Úgy tűnik, hogy legyőztem a rákot. A pusztító terápia után most új erőre kaptam, küzdök, hogy visszakaphassam a korábbi állapotomat. Az életemért folytatott harc nem csupán mentálisan és fizikai áldozatokkal járt, ahogy ez a képen is látható.

A zene iránti szenvedélyt és odaadást azonban nem lehetett elvenni tőlem. Ezt az erősen okkult művészetet szeretném a jövőben is megosztani veletek. Köszönöm, és üdv a hűségetekért!

 

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.