AVENGED SEVENFOLD – Most már biztos, hogy mikor jön ki az új lemez

Az Avenged Sevenfold még 2016-ban adta ki a legutóbbi albumát, idén februárban pedig M. Shadows énekes arról beszélt, hogy az új nagylemez már 70 százalékban elkészült, de a Covid miatt Andy Wallace sem tud nekilátni a keverésnek. Akkor azt is mondta, hogy turnézás nélkül nem látja értelmét egy új album megjelentetésének.

Most viszont már konkrétabbat is tudott mondani az új lemez kapcsán, amikor felbukkant a Louder Than Life Festival Twitch-csatornáján.

M. Shadows:Azért nem mondunk sokat az új zenéről, mert szerintünk minden egyes szó, jelző, amit mondanánk, csak úgy elpörög… Nem lehet leírni a zenét úgy, hogy súlyos lesz vagy gyors lesz… Ez egy művészeti alkotás, amelyen már hosszú ideig dolgoztunk, és van egy csomó személyes dolog is, amit később majd elmagyarázunk… De a jövő nyárra már lekötöttünk koncerteket, az új lemez pedig még előtte megjelenik.


2020 végén az énekes azt mondta az új A7X albumról, hogy
egyáltalán nem olyan lesz, mint a The Stage – ez egy teljesen új irány, és semmihez sem hasonlít, amit eddig csináltunk. Csak ennyit mondok most: mindent rendesen túlzásba vittünk, nagyon eklektikus és vad lesz“.


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.