AUTHOR & PUNISHER – Súly és dallam, új dal a februári lemezről: Blacksmith

Krüller címmel február 11-én jelenik meg az új Author & Punisher album, a 2018-as Beastland lemez utódja, harmadik előzetesként pedig a Blacksmith című tétellel lehet ismerkedni.

Az indusztriális doom és drone metalos A&P mögött a San Diego-i Tristan Shore áll, aki olyan vendégeket sorakoztatott fel a lemezére, mint Danny Carey és Justin Chancellor a Toolból. A nyolc tételes Krüller lemezt Octavia E. Butler Parable-sorozata ihlette.

Tristan Shone:A Blacksmith dalt a Krüller lemez producerével, Jason Beginnel (Vytear) közösen írtam. Ez egy kis kalandozás, amelynek során a lassan megtekert drone-olásomból átpörgünk Jason jungle-jébe és breakjébe, de ugyanazzal a felezett basszustémával és vokállal, ami összeköti az egészet. Szövegileg ez egy óda a fekete nők által vezetett mozgalmakhoz.

A Perturbator őszre meghirdetett Európa-turnéja október 23-án éri el a budapesti Akváriumot, az Author & Punisher mellett a Health lesz a másik vendég.


www.facebook.com/AuthorandPunisher


AUTHOR & PUNISHER – Blacksmith (a 2022-es Krüller albumról)

Tristan Shone:A Maiden Star a személyes kedvencem az új dalok közül, legalábbis a súlyosság és a dallam közötti egyensúly szempontjából. Egyszerre személyes és fájdalmas nóta. Az első hangtól fogva egyszerre gyönyörködtet és veri ki belőled a szart is.AUTHOR & PUNISHER – Maiden Star (a 2022-es Krüller albumról)
AUTHOR & PUNISHER – Drone Carrying Dread (a 2022-es Krüller albumhoz)

AUTHOR & PUNISHER – Krüller
(02/11 – Relapse)

01. Drone Carrying Dread
02. Incinerator
03. Centurion
04. Maiden Star
05. Misery
06. Glorybox (Portishead)
07. Blacksmith
08. KrüllerKERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.