Skip to content

AURORA – A 2. helyen nyitott a Más világ lemezük! Gratulálunk!

A Mahasz-lista 2. helyén nyitott a frissen megjelent Más világ címet viselő akusztikus lemezünk. A top 40-ben összesen 5 előkelő pozíciót foglalunk el további négy albummal. Nagy öröm, köszönjük Nektek és mindenkinek aki hozzátett ehhez a különleges kiadványhoz!” – írta Facebook oldalán az Aurora zenekar.

Az október elején megjelent Más világ című akusztikus lemezen egy új Aurora dal mellett 17 klasszikus szám hallható akusztikus újrahangszerelt változatban. Az akusztikus anyag mellett az eredetileg 1995-ben megjelent Keserű cukor albumuk is újra elérhető, a 25 éves jubileumi alkalmából remaszterizált változatban – ez pedig a 8. helyen került fel a toplistára. Toplistás lett továbbá – újra – a 2019 elején szintén új kiadásban megjelent Viszlát Iván + 1988 EP anyaguk, valamint az Őrült világ és az Előre kurvák, gengszterek is!


www.facebook.com/auroratheband

AURORA – Más világ (lemezelőzetes)

Rendelés:

www.aurora.huAz Aurora mellett a Hammer Records több zenekarának is gratulálunk, hiszen az erős mezőnyben remek teljesítményt nyújtottak! Kifejezetten jól, a 6. helyen kezdett a Phoenix Rt. is a friss albumával, a Jelzőfény a csupán 7 éves felvidéki zenekarnak már a negyedik nagylemeze.

‘A lemezelőrendelés lezárása után írtuk már, hogy álmainkban se gondoltuk volna, hogy ilyen sokan bizalmat szavaztok az új lemeznek és előjegyzitek… Most pedig nincsenek szavak… A Jelzőfény a megjelenése hetében a MAHASZ 40-es albumlista 6. helyén nyitott! Nem tudunk mást mondani, csak azt, hogy köszönjük-köszönjük-köszönjük! Imádás van! Ti vagytok a legjobbak!’ – köszönte meg a Phoenix Rt. Facebook oldalán a támogatást.


PHOENIX RT – Tiszta lappal (a 2020-as Jelzőfény albumhoz)


A Moby Dick és a Hungarica tagságát is erősítő Mentes Norbert gitáros az első Big Brother szériában megismert, de időközben komoly gitárművésszé vált Renato Pavesivel fogott össze, ennek eredménye lett a Renascentia című flamenco lemez, amely 7. helyen áll jelenleg.

Már a megjelenés első két hetében az első helyen volt a Junkies most 13. helyen álló Káros az egészségre 25 lemeze, erősen tartja magát az élmezőnyben a Zorall Koroknai Árpád (ex-Oment, ex-P.Box, Kori) énekessel bemutatkozó új korongja, a Fémforgácsok, illetve április óta stabilan jelen van a közben dupla platinává érett új Ossian album, a Csak a Jót is.


KERESÉS
Hammerworld no. 355
keresd az újságosoknál!
régi lapszámainkat
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
NÉPSZERŰ
FACEBOOK
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. DVNE
  Voidkind
 2. JUDAS PRIEST
  Invincible Shield
 3. BRUCE DICKINSON
  The Mandrake Project
 4. DAATH
  The Deceivers
 5. MUDFIELD
  Fehér Zászló
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. BORKNAGAR
  Fall
 2. VLTIMAS
  Epic
 3. MADDER MORTEM
  Old Eyes, New Heart
 4. SOVEREIGN
  Altered Realities
 5. JOB FOR A COWBOY
  Moon Healer
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
posta jános
szerkesztő
 1. BLOODRED HOURGLASS
  The Sun Still In Me (dal)
 2. CAVALERA
  Escape To The Void (dal)
 3. MINISTRY
  Goddamn White Trash (dal)
 4. BAD OMENS x POPPY
  VAN (Live) (dal)
 5. SOFT PLAY
  Act Violently (dal)
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
HAJÓGYÁR x hw