ASPHYX – Két hét múlva új album jön, friss dal és klip: The Nameless Elite

Necroceros címmel egy vadonatúj stúdióalbummal jelentkezik január 21-én a holland death metal színtér egyik alapcsapata, a Martin Van Drunen vezette Asphyx, friss előzetesként pedig már lehet is ismerkedni a videóval kísért The Nameless Elite dallal.

Martin Van Drunen énekes:Ez már a harmadik előzetes az új lemezünkről. A modern hadviselésről szól, különösképpen azokról a bátor férfiakról és nőkről, akik nemzetközi elit egységekben veszik fel a harcot a terror bármilyen formájával, hogy megvédjenek bennünket az őrület erőszakos tetteitől.

Úgy gondoltuk, hogy az overlooni War Museum kiváló helyszíne lehetne egy klipforgatásnak, pláne egy háborúról szóló dal esetében. A klipben látható Sherman tankot ténylegesen használták azon a környéken a második világháború során. Nem kötődik közvetlenül a nótánk szövegéhez, de az Asphyx egy olyan zenekar, amelyik mindig is a dicsőítés szándéka nélkül foglalkozott a háborús témákkal, és ez mindig így is lesz. A háború az maga a pokol.


Az új anyag a 2016-os Incoming Death lemez utódja, az volt az első albumuk Husky dobossal, alias Tormentorral, hivatalosabban Stefan Hüskens-szel (ex-Desaster), aki közben a Sodomban is dobolt két éven át.


www.facebook.com/officialasphyx

ASPHYX – The Nameless Elite (a 2021-es Necroceros albumhoz)
Martin: Ez egy nagyon súlyos, főként tempós nóta a keresztes háborúkról, a Levantéban bátran küzdő templomos lovagokról. Sokszoros túlerővel álltak szemben, de mindvégig kitartottak. Egy tipikusnak mondható Asphyx dal a már jól ismert nyaktörő metal stílusunkban.


ASPHYX – Knights Templar Stand (szöveges videó a 2021-es Necroceros albumhoz)

Martin:Eredetileg Los Angelesben, a Sunset Boulevard-on szerettünk volna forgatni, mert ott élnek a dalunk szánalmas alanyai. De a világjárvány miatt jobbnak láttuk, ha nem repülünk át az USA-ba. Szerencsére a Turock klub volt olyan kedves, és befogadott minket.

Ez egy tempós aprítás, a legszebb humorral átszőtt death-gore hagyományokat felelevenítve. Általában nem vagyok oda a klipforgatásokért, de ezt most élveztem. Ennek ellenére ez egy pokoli brutális nóta!ASPHYX – Botox Implosion (a 2021-es Necroceros albumhoz)
ASPHYX – Necroceros
(2021/01/21 – Century Media)

01. The Sole Cure is Death
02. Molten Black Earth
03. Mount Skull
04. Knights Templar Stand
05. Three Years of Famine
06. Botox Implosion
07. In Blazing Oceans
08. The Nameless Elite
09. Yield or Die
10. Necroceros

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.