Skip to content

AMARANTHE – Bemutatták az új énekest

A svéd Amaranthe egy új klippel jelentkezett. Olof Mörckék a Damnation Flame című dal bemutatásával nyitják meg a nyári fesztiválszezont.

„A Damnation Flame sok szempontból új utat nyit meg számunkra, méghozzá a lehető legjobb módon – árulta el a gitáros. – Ez a legelső Amaranthe-dal, amiben szimfonikus elemek vannak. Már régóta szerettünk volna ilyeneket alkalmazni, a sötét vámpíros téma pedig tökéletesen összeolvad a modern melodikus metalról alkotott elképzeléseinkkel. Az Amaranthe mindig is a határtalanságunkról szólt, és arról, hogy folyamatosan felfedezzük önmagunkat, így mostanra már tisztában lehettek vele, hogy bármikor számíthattok tőlünk váratlan dolgokra. Ez száz százalékban színtiszta szenvedély, amit zenébe öntünk, és ezt minden kétséget kizáróan ti magatok is megtapasztalhatjátok majd, az első másodperctől kezdve. Jó szórakozást a Damnation Flame-hez! Ígérjük, hogy hamarosan sok minden más is érkezik!”

A zenekar ezzel a dallal mutatja be az új énekest, Mikael Sehlint.

„Gyakorlatilag egy globális keresés után, valamint számos, a koncerteken és turnékon kisegítő vendég hörgőst követően végre sikerült megtalálnunk a legmegfelelőbb embert a feladatra, a fővárosunkban, Stockholmban! – folytatta Olof Mörck. – Minden megvan Mikael Sehlinben ahhoz, hogy csatlakozzon az Amaranthe felállásához, a sokoldalúsága és a zeneisége pedig tökéletesen kiegészíti és kihangsúlyozza az új albumunkkal és az Amaranthe általános jövőjével kapcsolatos elképzeléseinket. A legmélyebb gutturális hörgésektől egészen a szárnyaló sikolyokig Mikael a megtestesült hörgő tökéletesség, ezért kérem, hogy fogadjátok szeretettel az új csillagot az Amaranthe égboltján!”

„Nagy örömmel számolhatok be róla, hogy mostantól én töltöm be az Amaranthe új hörgősének pozícióját, és már alig várom, hogy találkozhassak veletek odakint – lelkendezett Mikael Sehlin. – Remélem, tetszeni fognak a következő számaink, amelyekhez már volt szerencsém felvenni a hörgéseket! Vigyázzatok magatokra! Hamarosan találkozunk!”

KERESÉS
Hammerworld No. 352
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden kedden 22 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. ANY GIVEN SIN
  War Within
 2. ASKING ALEXANDRIA
  Where Do We Go From Here
 3. VANDENBERG
  Sin
 4. BLACK STONE CHERRY
  Screamin' At The Sky
 5. KK'S PRIEST
  The Sinner Rides Again
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. KATAKLYSM
  Goliath
 2. CATTLE DECAPITATION
  Terrasite
 3. SPIRIT ADRIFT
  Ghost At The Gallows
 4. VOMITORY
  All Heads Are Gonna Roll
 5. IMMORTAL
  War Against All
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. TO KILL ACHILLES
  Recovery (dal)
 2. IMPOSTER SOCIETY
  Dorian Gray (dal)
 3. THERE WILL BE FIREWORKS
  Classic Movies (dal)
 4. DIE TOTEN HOSEN
  Reisefieber (dal)
 5. MANESKIN
  Honey (dal)
HAJÓGYÁR x hw