ADEMA – Tényleg visszatértek, közel tíz év után új dal és klip: Ready To Die

Ready To Die címmel egy klip kíséretében mutatta be első új dalát a kaliforniai Adema. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor jön ki a visszatérő lemezük, de a címe 360 Degrees Of Separation lesz.

A Ready To Die közel tíz év után az első dal a nu metal, altrock formációtól, amely tíz éve újra aktív. 2012 elején ki is hoztak egy Topple The Giant című EP-t, de annak folytatása már nem érkezett, csak a hírek az újabb tagcserékről. 2019 nyarán Mark Chavez énekes harmadszorra is kiszállt, a helyét pedig Ryan Shuck (Julien-K, Orgy, Dead By Sunrise) vette át.

Ryan Shuck:Elértem egy olyan pontra, hogy kész voltam meghalni. Az életfunkcióim már nem működtek. A gyász, hogy az egyik legközelebbi barátomat (Chester Bennington) ugyanezen démonok miatt veszítettem el, összetört. Éveken át súlyosan depressziós voltam, öngyilkos akartam lenni, nem találtam kiutat. A földi poklot éltem át. Ez a dal bizonyos értelemben arról szól, hogy mit gondolok, amikor tükörbe nézek, de mindenkihez szól ez a szöveg, aki készen áll arra, hogy végre megszabaduljon a démonjaitól, a mérgező kapcsolataitól vagy helyzeteitől…”

www.facebook.com/officialadema


ADEMA – Ready To Die (2021)


KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 344 – 2022/5
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
No. 344 – 2022/5
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FOZZY
  Boombox
 2. BLACK SWAN
  Generation Mind
 3. DARE
  Road To Eden
 4. IBARAKI
  Rashomon
 5. RONNIE ATKINS
  Make It Count
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. SLAYER
  South Of Heaven
 2. GHOST
  Impera
 3. RONNIE ATKINS
  Make It Count
 4. DESTRUCTION
  Diabolical
 5. DECAPITATED
  Cancel Culture
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. TOOL
  Lateralus
 2. MARK LANEGAN
  Phantom Radio
 3. AIRBAG
  Identity
 4. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 5. IGNITE
  Ignite
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Black And Gold címmel augusztus 19-én jelenik meg a dögös, metalos rock’n’rollt nyomató svéd Thundermother ötödik albuma, a 2020-as Heat Wave lemez utódja, második előzetesként pedig a klippel kísért I Don't Know You dallal lehet barátkozni.
Övergivenheten (kb. elhagyatottság) címmel augusztus 19-én jelenik meg az új Soilwork album, a 2019-es Verkligheten lemez utódja, első előzetesként pedig a klippel kísért címadó dallal lehet ismerkedni. A svédek legutóbbi kiadványa a 2020 végén megjelent A Whisp of the Atlantic EP volt.
Még 2018 végén vált netes szenzációvá a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával előadó The Hu zenekar, az első lemezük pedig The Gereg címmel jött ki 2019 szeptemberében. Úgy volt, hogy a Sabaton vendégeként hozzánk is eljutnak majd, de a pandémia nem csupán ezt a tervüket tette tönkre.