Skip to content

A Csúcson túl – Itt a TWISTER új dala és videója!

Új dallal és szöveges videóval jelentkezett a Twister zenekar, aki javában dolgozik a közeljövőben a GrundRecords gondozásában megjelenő negyedik lemezén. 

A dalról és a klipről a zenekarvezető, Szávai Gery így nyilatkozott:
“Szevasztok hejj!
Lassan sportot űzünk abból, hogy azt mondjuk, jön a negyedik lemez! (Nevet) Már a Zuhanórepülésnél, meg az Új korszaknál is ezt mondtuk. Már az ötödik is jöhetne lassan. Mondanám, hogy a viccet félretéve, de nem mondom, mert nem vicc. Valahogy most így nótánként jövünk ki, egy – egy dallal, de a lényeg, hogy csináljuk, és alakul szép lassan a történet. A Csúcson túl egy kellemes hangvételű, gyorsabb tétel lett, ezt Zsolti ihlette szövegileg, de később rájöttem, hogy még jobban magamról fogalmaztam meg. Emlékszem mikor akusztikus gitáron megcsinálgattam az ének dallamokat, és tényleg pikk pakkra meglett hozzá a dallam, meg a szöveg, és szóltam Zsoltinak, hogy gyere már fel találtam egy jó refrént, énekeljük meg. Jött is, hozzátette, amit kellett, aztán sokáig csak mutogattuk a demot a többieknek, de kényelmesbe ráültünk a dologra. (Nevet) Mindegy is, mostanra összeraktuk zenekarilag, mindenki rámasszírozta a saját világát, és csak összeállt. Így sikerült. 
Reméljük tetszik. Koncerteken hallható lesz a jövőben. 
Klipnek nem nevezném, lenn a pincében Gabesz barátom, egy edzésemet füstök közepette rögzítette, megütögettem a boxzsákot, mégse sima szöveges videó legyen, de mindenképpen jó hangulatban telt a forgatás!”

A Twistert legközelebb december 30-án láthatjátok a Pokolgép évzáró buliján, a Barba Negra Red Stage-ben! Az est érdekessége, hogy nem csak az új Twister-dal debütál élőben, hanem aznap jelenik meg Kukovecz Gábor első szólólemeze is, szintén a GrundRecords gondozásában!

nka
KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 348 – 2022/11-2023/1
GYŰJTŐI KIADÁSOK
korábbi lapszámainkból
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
minden vasárnap 19 órától!
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. IRON ALLIES
  Blood In Blood Out
 2. LEATHER
  We Are The Chosen
 3. STRYPER
  The Final Battle
 4. CITIZEN SOLDIER
  Scarecrow
 5. ICON FOR HIRE
  The Reckoning
Posta Janos 22 - 300p
Posta Janos 22 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. MANESKIN
  Rush!
 2. RIVERSIDE
  ID.entity
 3. OBITUARY
  My Will To Live
 4. CARCASS
  Necroticism
 5. ROTTING CHRIST
  Rituals
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. VISIONS OF ATLANTIS
  Clocks
 2. KING'S X
  Three Sides Of One
 3. PARKWAY DRIVE
  Darker Still
 4. ALEXISONFIRE
  Otherness
 5. ONE BAD SON
  Black Buffalo
HAJÓGYÁR x hw