Skip to content

A burkolt parkolóhelyek, felületek tisztántartása egyszerűen megoldható

A burkolatokra, különböző felületekre rengeteg veszély leselkedik a mindennapokban. Már önmagában a szélsőséges időjárás is igazi kihívást jelent, de emellett ott van még a folyamatos használat is. Ahhoz, hogy hosszú távon is megőrizzék a minőségi állapotukat, többféle felületkezelőt is használhatunk.

Moha és algaölő a tökéletes állapotért

A Weber Autotechnik térkőtisztítási termékei között olyan hatékony és minőségi kiegészítők találhatóak, mint amilyen az alga- és mohaeltávolító. Ezeknek az alkalmazása nagyon egyszerűen megoldható, ráadásul többféle felületen is lehet használni. A német gyártó már önmagában garanciát jelent a minőségre és a hatékonyságra. A térkövek felületét könnyedén kezelhetjük, a hatását pedig rövid időn belül látni fogjuk. A használat során egyedül a hígíthatóságra kell odafigyelni.

Az ajánlott arány 1:5-től 1:20-ig terjed, ez függ a kezelni kívánt felület nagyságától és állapotától. Minél erőteljesebb hatást akarunk elérni, annál kisebb keverési arányt kell alkalmazni. Nagy mennyiségben lehet beszerezni az alga- és mohaeltávolítót. 5 literes kiszerelés az elterjedt, aminek a súlya 5 kg. És hogy hol lehet alkalmazni ezt az algaölőt?

Leginkább a burkolt járdákon, parkolóhelyeken, teraszokon és falakon. Az algát, mohát azonnal, hatékonyan eltávolítja, hosszú távon pedig képes megakadályozni a gyors visszatérésüket, újraképződésüket. Egyáltalán nem korrozív, és vízálló felületeken is biztonságosan lehet használni. Érdemes bizonyos időközönként újra kezelni az egyes részeket, hogy az alga, moha visszatérést teljes mértékben megakadályozzuk. Akkor sincs probléma, ha egy viszonylag elhanyagolt területet kell megtisztítani. Csökkenteni kell a keverési arányt, kevésbé híg adalékkal kell nekiállni a műveletnek, és a hatás is sokkal erőteljesebb lesz.

Gyönyörű megjelenés a ház körül és a köztereken

Az alga- és mohaeltávolítót több helyzetben is lehet alkalmazni, hogy megszabaduljunk a zöld növényektől, így újra szép és tiszta felületet fogunk kapni. A tartós védelem pedig gondoskodik arról, hogy még hosszú ideig ne legyen gond az alga vagy moha megjelenésével. A használata teljesen biztonságos, kerti utakhoz, tetőkhöz is ideális választásnak minősül.

Nem mindegy, melyik készítményt választjuk

Ugyan moha- és algaölőből többféle is elérhető a piacon, ez nem jelenti azt, hogy mindegyik hatékony megoldásnak fog bizonyulni a gyakorlatban. Ezért is fontos inkább a minőségi termékek között válogatni. Általában ezek csak egy-két ezer forinttal kerülnek többe, mint az olcsóbb “megoldások”, de a gyakorlatban sokkal nagyobb hatást lehet elérni. A német gyártók termékeiben garantáltan nem fogunk csalódni, a burkolt felületeknek, járdáknak és parkolóknak hosszú távú védelmet nyújtanak a mohákkal, algákkal szemben. Pár perc alatt újra széppé varázsolhatjuk a területet.

KERESÉS
Hammerworld no. 354
országosan kapható!
A DIGITÁLIS KIADÁST
KERESD A LAPTAPIR.HU-n!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. FIREHOUSE
  Firehouse
 2. XYZ
  XYZ
 3. RATT
  Invasion Of Your Privacy
 4. DOKKEN
  Under Lock And Key
 5. HURRICANE
  Over The Edge
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. SUFFOCATION
  Hymns From The Apocrypha
 2. NIGHT IN GALES
  The Black Stream
 3. BJØRKØ
  Heartrot
 4. ASINHELL
  Impii Hora
 5. ROTTEN CASKET
  Zombicron
Posta Janos 24 - 300p
Posta Janos 24 - 300p
Posta János
szerkesztő
 1. THE PINEAPPLE THIEF
  Your Wilderness
 2. SEPULTURA
  Beneath The Remains
 3. HALF GRAMME OF SOMA
  Slip Through The Cracks
 4. THE VISION BLEAK
  Weird Tales
 5. ROTTING CHRIST
  Pro Xristou
HAJÓGYÁR x hw