Skip to content

†THE LORD† – Dal a The Crosses énekesével

A †The Lord† néven zenélő Greg Anderson bemutatta Palliare című szerzeményét, amelyben a Die Kreuzen és a The Crosses énekese, Daniel Kubinski is közreműködik.

„A Palliare szövegei valójában 2016-ban íródtak, amikor a The Crosses első felállása egy önálló nagylemezhez komponált dalokat – mondta Daniel Kubinski. – A szöveg a Goner című dalhoz készült, ami egyfajta zajos, villámgyors, őrült nóta volt, és valahogy úgy hangzott, mintha a Birthday Party írta volna, ha hardcore dalt szerzett volna. Mindig is tetszett a szöveg, így amikor a The Crosses 2017-ben feloszlott, megtartottam azt, abban a reményben, hogy majd később felhasználhatom valami máshoz. 2022-ben a Sunn O)))) gitárosa és a Southern Lord Recordings alapítója, Greg Anderson felkeresett, és megkért, hogy énekeljek az egyik dalában a †The Lord† nevű projektje számára. Amikor először hallottam a Greg által nekem küldött dalt, azonnal eszembe jutott a Goner szövege, és arra gondoltam, hogy működhet a dalhoz. Tökéletesen illett hozzá! Nagyon büszke vagyok arra, hogy tagja lehetek a †The Lord† családjának, és hogy Greg és a Southern Lord hitt bennem, hogy elő fogok állni a legjobbammal.”

„Óriási rajongója vagyok Daniel Kubinskinek, amióta csak hallottam maró énekét a Die Kreuzenben úgy 1985 tájékán – tette hozzá Greg Anderson. – Bár a Die Kreuzen zenei iránya az elmúlt években drasztikusan megváltozott, továbbra is Daniel egyedi, innovatív énekstílusa maradt a középpontban. Hatalmas tiszteletet érdemel, amiért egyszerre tört ki egy egyedi utat valamint tört ki új utakat. Végre találkozhattam Daniellel, amikor a Sunn O)))) a jelenlegi, The Crosses nevű zenekarával játszott Milwaukee-ban, a Turner Ballroomban. Azon az estén ugyanúgy lenyűgözött a teljesítménye, mint az alázatossága és a kedvessége.”

KERESÉS
Hammerworld No. 353
kapható országszerte!
DIGITÁLIS KIADÁSOK
a laptapír kínálatában!
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
PETŐFI X HAMMER
az adások archívuma
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. TEMIC
  Terror Management Theory
 2. TESSERACT
  War Of Being
 3. OF MICE & MEN
  Tether
 4. GRAND MEXICAN WARLOCK
  Eulogy
 5. ANGELUS APATRIDA
  Aftermath
Zubor Olly - 300p
Zubor Olly - 300p
Zubor OLLY
online szerkesztő
 1. DYING FETUS
  Make Them Beg For Death
 2. CANNIBAL CORPSE
  Chaos Horrific
 3. SVALBARD
  The Weight Of The Mask
 4. CRYPTOPSY
  As Gomorrah Burns
 5. BLACKBRIAR
  A Dark Euphory
Milan Peter - 300p
Milan Peter - 300p
Milán Péter
munkatárs
 1. WOLVENNEST
  The Dark Path To The Light
 2. SICUT GLACIES
  Kalde Minner Fra Fortiden
 3. MYRKUR
  Spine
 4. RIVERS ABLAZE
  Omnipresence
 5. DREAM UNENDING/WORM
  Starpath
HAJÓGYÁR x hw