MOLICS ZSOLT – Tragikus hirtelenséggel hunyt el a magyar színtér egyik legendás énekese

53 éves korában elhunyt Molics Zsolt, a Cool Head Klan és a Mamut énekese, aki korábban olyan csapatok frontján állt, mint a Sámán, a Classica, a Seneca, de rövid ideig még a Moby Dickben is énekelt az első album előtt.

Cool Head Klan: „Kedves Barátaink, Ismerőseink! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a zenekar énekese, Molics Zsolt, tegnap az otthonában, tragikus hirtelenséggel, családja körében elhunyt. 53 évet élt. Emléke szívünkben örökre megmarad!”

H-Music: „Tegnap délután elment Molics Zsolt, a Cool Head Klan, a Mamut, a Sámán énekese, de korábban a Classica, a Seneca és a Moby Dick élén is megfordult. Zsolti összes zenekara kiadónk művésze, a napokban is dolgoztunk együtt a régi harcostárs Ángyán Tamás lemeze és a 2005-ös Sámán anyag kibővítése kapcsán. Jó utat barátom – Isten veled Zsolt!”

Szijártó Zsolt (Kárpátia): „Zsoltikám, te vagy Föld egyik legjobb rockénekese! Ezen se élet, se halál nem változtat, ahogy a barátságunkon sem! Egy hete jelent meg egy közös dalunk, amiben az írtad/énekelted:

‘Jön egy új világ! Egy új királyság trónján ül az igazság! Jön egy új, új világ, már nincs több halál!’

A héten akartam átmenni hozzád, hogy elmond a Metal Mesékbe az új Molics sztorikat…  Jó utat barátom, alakíts fent egy zenekart!”

Szíjártó Zsolt és Molics Zsolt (RIP)

Kárpátia: „Eltávozott közülünk Molics Zsolt, a zenekar barátja. Már az égi zenekarban zenél a legnagyobbak között! Legyen könnyű neki a föld!”

Ossian: „53 éves korában elhunyt Molics Zsolt, a Cool Head Clan énekese, aki a kilencvenes években együtt muzsikált Ricsivel, a Seneca zenekarban… Rengeteg közös koncerten léptünk fel, már a nyolcvanas évektől kezdve, amikor a Sámán frontembere volt és heti szinten tartottuk a kapcsolatot, sokat beszélgettünk, elmélkedtünk a világról, nyugodj békében Zsolti!”

KERESÉS
RÓLUNK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
AKTUÁLIS SZÁM
NO. 340 – 2021/12-2022/01
INSTAGRAM
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
NO. 340 – 2021/12-2022/01
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. BULLET FOR MY VALENTINE - Bullet For My Valentine
 2. ASKING ALEXANDRIA - See What's On The Inside
 3. MASTODON - Hushed And Grim
 4. MANIMAL - Armegeddon
 5. WHITECHPEL - Kin
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EXODUS - Persona Non Grata
 2. MASTODON - Hushed And Grim
 3. KHEMMIS - Deceiver
 4. WOLFTOOTH - Blood & Iron
 5. BONDED - Into Blackness
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. JERRY CANTRELL - Brighten
 2. THE PINEAPPLE THIEF - Nothing But The Truth
 3. THRICE - Horizons/East
 4. COLOURSØUND - Coloursøund II
 5. THE LUCID - The Lucid
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Time To Die címmel megjelent és végig is hallgatható a stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp harmadik albuma, a Quarantine dalhoz pedig egy friss videoklip is született.
Atonement címmel még 2017-ben látott napvilágot az amerikai death metal intézmény, az 1988-ban megalapított Immolation tizedik nagylemeze, február 18-án pedig már jön is Ross Dolanék új albuma, az Acts Of God.