Skip to content
☆☆☆☆☆ METAL & HARD ROCK 1986 ÓTA ☆☆☆☆☆

MOLICS ZSOLT – Tragikus hirtelenséggel hunyt el a magyar színtér egyik legendás énekese

53 éves korában elhunyt Molics Zsolt, a Cool Head Klan és a Mamut énekese, aki korábban olyan csapatok frontján állt, mint a Sámán, a Classica, a Seneca, de rövid ideig még a Moby Dickben is énekelt az első album előtt.

Cool Head Klan: „Kedves Barátaink, Ismerőseink! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a zenekar énekese, Molics Zsolt, tegnap az otthonában, tragikus hirtelenséggel, családja körében elhunyt. 53 évet élt. Emléke szívünkben örökre megmarad!”

H-Music: „Tegnap délután elment Molics Zsolt, a Cool Head Klan, a Mamut, a Sámán énekese, de korábban a Classica, a Seneca és a Moby Dick élén is megfordult. Zsolti összes zenekara kiadónk művésze, a napokban is dolgoztunk együtt a régi harcostárs Ángyán Tamás lemeze és a 2005-ös Sámán anyag kibővítése kapcsán. Jó utat barátom – Isten veled Zsolt!”

Szijártó Zsolt (Kárpátia): „Zsoltikám, te vagy Föld egyik legjobb rockénekese! Ezen se élet, se halál nem változtat, ahogy a barátságunkon sem! Egy hete jelent meg egy közös dalunk, amiben az írtad/énekelted:

‘Jön egy új világ! Egy új királyság trónján ül az igazság! Jön egy új, új világ, már nincs több halál!’

A héten akartam átmenni hozzád, hogy elmond a Metal Mesékbe az új Molics sztorikat…  Jó utat barátom, alakíts fent egy zenekart!”

Szíjártó Zsolt és Molics Zsolt (RIP)

Kárpátia: „Eltávozott közülünk Molics Zsolt, a zenekar barátja. Már az égi zenekarban zenél a legnagyobbak között! Legyen könnyű neki a föld!”

Ossian: „53 éves korában elhunyt Molics Zsolt, a Cool Head Clan énekese, aki a kilencvenes években együtt muzsikált Ricsivel, a Seneca zenekarban… Rengeteg közös koncerten léptünk fel, már a nyolcvanas évektől kezdve, amikor a Sámán frontembere volt és heti szinten tartottuk a kapcsolatot, sokat beszélgettünk, elmélkedtünk a világról, nyugodj békében Zsolti!”

KERESÉS
AKTUÁLIS SZÁM
No. 345 – 2022/6
AKTUÁLIS GYŰJTŐI KIADÁS
átmenetileg nem rendelhető : (
FACEBOOK
NÉPSZERŰ
SZERKESZTŐSÉGI KEDVENCEK
Cselőtei László
Cselőtei László
CSELŐTEI LÁSZLÓ
vezető szerkesztő
 1. MICHAEL SCHENKER GROUP
  Universal
 2. MONUMENTS
  In Stasis
 3. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 4. STRONG DEFORMITY
  Inside Your Sun
 5. HALESTORM
  Back From The Dead
Lénárd László
Lénárd László
LÉNÁRD LÁSZLÓ
főszerkesztő
 1. EVIL INVADERS
  Shattering Reflection
 2. HALESTORM
  Raise Your Horns (dal)
 3. AUDREY HORNE
  Devil's Bell
 4. WATAIN
  The Agony & Ecstasy...
 5. KILLSWITCH ENGAGE
  Live At Palladium
Pintér Miklós
Pintér Miklós
PINTÉR MIKLÓS
szerkesztő
 1. MALEVOLENCE
  Malicious Intent
 2. FAITH NO MORE
  The Real Thing
 3. WILLIAM DUVALL
  One Alone
 4. ALICe IN CHAINS
  Rainer Fog
 5. TOOL
  Fear Inoculum
SPOTIFY – HANGPRÓBA
NO. 340 – 2021/12-2011/01
SPOTIFY – ZENÉSZFÜLLEL
NO. 340 – 2021/11-2022/01

HAMMER TV

Hét év után új Stratovarius album érkezik szeptember 23-án. A 2015-ös Eternal lemezük utódja a Survive címet kapta, a címadó dal pedig már meg is hallgatható.
Put Your Back Into The Oar címmel még februárban tett közzé egy epikus videoklippel kísért új dalt az Amon Amarth, most pedig itt a szintén klippel kísért második új nótájuk, a Get In The Ring. Egyúttal az is kiderült, hogy a svéd metal vikingek új albuma, a 2019-es Berserker lemez utódja augusztus elején jön majd ki.
Az még év elején volt hír, hogy az Európa-turnéjának elhalasztására kényszerült a Måneskin, így a március 1-jére meghirdetett budapesti koncertjük is új időpontot kapott. Az Eurovízió-győztes olaszok a Covid-helyzet miatt napolták el a dátumaikat, az Európa-turnájuk jövő tavasszal lesz. Budapesten 2023. május 16-án játszanak majd a Budapest Arénában.