ANTAL - Jótékonysági koncert a Heim Pál Gyermekkórház számára

December 8-án a budapesti S8 Underground klubban

2018. november 11. (vasárnap) 17:22 | utoljára módosítva: 2019. január 7. (hétfő) 11:04

The Countess címmel nemrég jelent meg a groove/stoner vonalas budapesti Antal új EP-je, december 8-án pedig a trió is fellép az S8 Underground klubban megrendezésre kerülő jótékonysági koncerten.

"Jótékonysági adománygyűjtő 'stoner'-estet szervezünk december 8-ra (szombatra) az S8 Undergound klubba. A belépők 100%-át a Heim Pál Gyermekkórház alapítványának utaljuk majd át. Szeretnénk, ha minél többen eljönnének az eseményre, hogy megmutathassuk, hogy a rockerek is össze tudnak fogni!"

 


www.facebook.com/antalband


A koncert Facebook oldala


"Kórházban lenni nem egy kellemes élmény. Gyerekként a kórházban lenni még inkább megrázó, a Karácsonyt pedig a kórházban tölteni egyenesen borzasztó érzés lehet. Nem is tudom elképzelni, hogy milyen lehet kisgyerekként a Jézuskát egy intézmény falai között várni, ahelyett, hogy otthon díszítenénk közösen a Karácsonyfát.

A Buzz, az Édes-Dead, az Antal, az Acid Victoria, a Space Dust, a VolumeFeeder és a BarBears zenekarok összefogtak a budapesti S8 klubbal közösen, hogy december 8-án (szombat) este az S8 Underground klubban adománygyűjtő koncertet tartsanak a Heim Pál Gyermekkórház Alapítványának részére. A belépők árát 100%-ban átutaljuk az kórháznak.

Gyertek el minél többen, hogy minél nagyobb összeget utalhassunk a kórház számára. Bízunk benne, hogy megtudja mutatni magát a hazai underground és rajongóinak ezen kicsi szelete, hogy a zord rocker külső mögött érző szív lapul.


Kiemelt támogatóink: Monyo Brewing Company, S8 Underground club, Csupor Sörfőzde."


 

 


Az EP-ről:

"Konceptanyagnak indítottuk az egészet, de az élet közbeszólt, így minden dal másról szól. Felfedezhető benne Báthory Erzsébet története, van dal a költözésről, illetve egészségügyi problémákról is (nem, most nem a vizelési problémáinkról írta Tomi a szöveget) A zenekar jelenlegi felállása masszív, és tökéletesen tükrözi, hogy hárman együtt mennyire jól érezzük magunkat, és azt, hogy mit is jelent nekünk a piros kakasos nyalóka.


A felvételek nyugodtan zajlottak, egy gitárkábelnek, illetve cintányérnak sem esett bántódása. Amennyiben kíváncsi vagy a zenekarra élőben, látogass el a Facebook oldalunkra, ahol mindig napra kész információk vannak egy évben egyszer."ANTAL - The Countess EP (2018)

 

"A zenekar (Kápont Viktor - dobok, Kiss Jácint - basszusgitár, Rózsa Tamás - gitár/ének) megalapítása 2015. november 28-án történt. Egy hét leforgása alatt pedig már el is készítettük az első névtelen anyagunkat. A következő és egyben első bátran vállalható albumunk 2016.06.06-án jelent meg Aratás címmel. Nem tétlenkedettünk, mint duó. Még ez év decemberében kihoztuk az Alone albumunkat, amivel elkezdődött egy új korszak.

2016 végére trióvá bővültünk, amitől újabb lendületet kaptunk. Azóta a zenekar több dobos cserén is átesett. 2018 nyarán azon dolgozunk, hogy őszre megjelenhessen legújabb albumunk.

Zenénket főként úgy tudjuk aposztrofálni, hogy a groove metal elemeket keverjük stoner hatásokkal. Zeneileg közel áll hozzánk a Nailbomb, Cancer Bats, Sepultura, Crowbar, Kyuss. Hiszünk abban, hogy zsigeri zenénkkel őszinték tudunk maradni mind magunkhoz, mind ahhoz, amit képviselünk."

 A Hangfoglaló Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.


 

 

Hammer TV

 
GOJIRA - A következő lemez újra keményebb lesz?
2021. november 30. (kedd) 09:40

A 2022 elején startoló Európa-turné keretében Budapestre is eljön majd a Gojira. Az áprilisban megjelent Fortitude lemezük még a pandémia előtt íródott, Joe Duplantier frontember pedig már az utódjáról is szót ejtett a Revolvernek. "Mario totál be van pörögve - mondta a tesójáról, a Gojira dobosáról. - Éjjel-nappal nyomatja nekem az új dobtémáit, én meg mindig azt mondom neki: 'Várj, várj, várj csak, hadd emésszem már meg, amit legutóbb megnézegettünk'. A Fortitude iránti amolyan tiszteletből most még nem akarok egy új albumra gondolni, hiszen hamarosan Európa-turnéra indulunk, és az lesz az egyik legnagyobb turné, amit valaha is csináltunk. Szóval nagyon arra koncentrálok most. Egy dolgot azonban el kell mondanom. Bármennyire is értékelem a dallamokat és a Gojirán belül az új hangzások meg az új hangszínek felfedezését, a szívem mélyén ma is death metalos vagyok, ahogy Mario is. És miután összehoztuk ezt az...

AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno
AD INFINITUM - Klip született a zenekar kedvenc dalához: Inferno

Chapter I: Monarchy címmel még 2020 tavaszán jött ki a debütáló albuma annak a szimfo-metal csapatnak, az Ad Infinitumnak, amely eredetileg a Rage Of Light éléről ismert svájci...

NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite
NEW HORIZON - Himnikus északi power metal Erikkel és Jonával a H.E.A.T.-ből: We Unite

Egy New Horizon névre hallgató új power metal projektben fogott össze a H.E.A.T. billentyűse/dalszerzője, a multihangszeres Jona Tee, valamint a csapatból egy éve távozó Erik Grönwall...

THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life
THREE DAYS GRACE - Klippel az első dal a májusi albumról: So Called Life

Explosions címmel május 6-án jelenik meg a kanadai Three Days Grace hetedik albuma, a 2018-as Outsider lemez utódja, első előzetesként pedig már lehet ismerkedni a So Called Life dalukkal....

RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén
RUDÁN JOE - Jön az új album, szöveges videóval a harmadik dal: Egy új világ reggelén

Feketén fehéren címmel érkezik Rudán Joe új albuma december 3-án. A korábban többek között a Pokolgép, a P. Mobil és a Dinamit élén álló legendás énekes új lemezén 12 friss...

LORDS OF BLACK - Klippremier a Rainbow énekes csapatától: Maker Of Nothingness
LORDS OF BLACK - Klippremier a Rainbow énekes csapatától: Maker Of Nothingness

Új videoklip érkezett a Ronnie Romero énekes (Rainbow, Sunstorm, Vandenberg, The Ferrymen stb.) vezette Lords Of Black ötödik albumához, a múlt hónapban kiadott Alchemy Of Souls - Part...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS