DEICIDE - "Mindenki ül otthon a büdös kanapéján, és ott okoskodik"

"talán a csapat eddigi legerősebb anyaga"

2018. október 20. (szombat) 10:14

Overtures Of Blasphemy címmel a hónap elején jelent meg a Deicide új stúdióalbuma, a 2013-as In The Minds Of Evil folytatása. A Glen Benton vezette floridai death metal brigád friss anyaga a floridai Sanforsban készült, az AudioHammer stúdióban, a producer Jason Suecof ( The Black Dahlia Murder, Trivium stb.) volt, a lemezborítót pedig Zbigniew M. Bielak (Ghost, Mayhem, Paradise Lost stb.) készítette. Az októberi HammerWorld magazinban Glen Bentonnal is találsz egy interjút.

Glen Benton: "Nem akartuk elsietni ezt a lemezt, azért készült el lassabban. Páran talán emlékeznek arra az interjúra, amit Steve Ashaim (dobos/dalszerző, eredeti tag) adott, és amelynek során azt mondta, hogy 'az anyag kész, de még nem egészen van ott'. Nos, az még csak a kiindulási pont volt, akkor kezdett igazán alakot ölteni a lemez, akkor kezdtek azzá válni a számok, amivé lettek... teljessé, kerekké, hatásossá. A végeredmény az Overtures Of Blasphemy lett, talán a csapat eddigi legerősebb anyaga."

 


www.facebook.com/OfficialDeicide
Az igaz, hogy Jack Owen (ma Six Feet Under, ex-Cannibal Corpse) úgy ment haza egy próbáról, hogy aztán már nem is jött vissza soha többet?

"Így történt, tényleg. A távozása mögött nyilván ennél jóval több volt, nem pusztán egy vita a próbán, de nem fogom kiteregetni a szennyest. Ez az egész csakis rá és ránk tartozik. Amikor felmerül valami probléma, az sosem oldódik meg magától, és ha nem foglalkozol vele, akkor a helyzet egyre csak szarabb lesz. Muszáj volt a sarkamra állni, tisztázni a dolgokat, megmutatni, hogy merre az arra. És ez az új lemez mutatja is a helyes irányt. Erről ennyit."Az új gitáros, Mark English (Monstrosity) részt vett a lemezanyag megírásában?

"Nem. Amikor beszállt, már megvoltak az új dalok, de a szólómunkán hallatszik, hogy van egy új srác. Korunkbeli arc, nagyszerű gitáros, és a turnékon kiderült, hogy jól ki is jövünk egymással. Nincs vele semmi gáz, nincs gondja a piával,a drogokkal, és nincs semmi olyan egyéb elb...ott problémája, ami elvonná a figyelmét a zenekarról. Elégedettebbek nem is lehetnénk. Nyugis, visszafogott életet él, akárcsak én."

Ami igaz, az igaz, a Deicide korai időszakához képest alig hallani rólad. A korral jár, hogy megszűntek körülötted a botrányok?

"Egyrészt ez is benne van a dologban, valószínűleg. Másrészt meg utálok interjúkat adni, így aztán kevés az olyan alkalom, amikor valami olyasmit mondok, amit aztán a média felkap. Régebben azért a kiadó is kivette a részét a balhécsinálásból. A lemezeladásnak nyilván jót tett, de most már nincs lemezeladás, így a kiadó sem erőlködik. Magamnak való ember vagyok. A családom érdekel, a motorom, a kocsim, meg néhány hobbim. Miközben mindenki a közösségi médiá­ban osztja az észt, én az ilyesmit pont leszarom."


Nem is vagy a Facebookon?

"Mondom, hogy leszarom ezt az egészet. Még a zenekari oldallal sem foglalkoztunk vagy 8-9 hónapon át. Ha jön egy új turné vagy egy új lemez, akkor kitesszük az infót, a többi nem érdekel. A netet persze használom, megnézem a híreket, néhány engem érdeklő oldalt és fórumot, fegyverekről, kocsikról, késekről, de szarok rá, hogy ki mit gondol a világról. Arra meg pláne nem vagyok kíváncsi, hogy a nénikéd milyen finom sütit csinált neked a hétvégén! (nevet) Az emberek nem normálisak. Ki a f... kíváncsi ezekre a szarságokra?!

Meg a politika. Ölik egymást a Facebookon, az összes többi elb...ott oldalon, mintha ezzel bármit is megoldanának. Leszarom a politikát is. Az a seggfejek világa, és ha te is beszállsz, akkor te is csak egy újabb seggfej leszel. Ez az egész okostelefonos világ el van b...va. Mindenki ül otthon a büdös kanapéján, és ott okoskodik, ahelyett, hogy kimenne a levegőre, ahelyett, hogy élné az életét. Szarok rá, hogy merre vakációztál! És arra is szarok, hogy mi a kib...ott véleményed rólam!" (nevet)
 DEICIDE - Defying The Sacred (a 2018-as Overtures Of Blasphemy albumhoz)Van két gyereked, ha jól tudom. Mennyi idősek?

„Az egyik fiam 27, vele már nincs semmi gondom. A kisebbik viszont még csak 16, szóval a legjobb korban van, hogy elkúrja az életét, így aztán rá oda kell figyelnem. 16 évesen a srácoknak folyton áll a pöcse, a csajokat kell hajkurászniuk, ami meg vonzza a bajt. Igyekszem azon lenni, hogy ne legyen problémája a zsarukkal. Nekem ez elég feladatot jelent, elhiheted. Amikor éjszaka meglóg otthonról, muszáj figyelmeztetnem, hogy 'kisöreg, tudod, hogy van egy Thompson gépfegyverem, és ha éjszaka zajt hallok a kertből, nem félek előkapni, úgyhogy ne csinálj semmi ostobaságot. És ha tőlem mondjuk nem is tartasz, gondolj a szomszédokra, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint én'. Előbb lőnek, aztán kérdeznek.

Florida olyan, mint a kib...ott Vadnyugat, errefelé mindenkinek van fegyvere, és tudja is használni. Nekem is olyan arzenálom van otthon, amiről a sok fegyverbuzi csak álmodozik. És mind engedéllyel, persze. A balosok meg hiába rinyálnak, ez így is marad az idők végezetéig. Én nem fogok bambán állni, amikor néhány kis f... be akar jönni hozzánk, hogy elvegye, ami az enyém, ezt is elhiheted."


A teljes interjút megtalálod az októberi HammerWorld magazinban.


Rendelés - katt ide!

 


 


DEICIDE - Seal The Tomb Below (a 2018-as Overtures Of Blasphemy albumról)
DEICIDE - Excommunicated (szöveges videó a 2018-as Overtures Of Blasphemy albumhoz)
DEICIDE
Glen Benton - ének/basszusgitár
Steve Asheim - dobok
Kevin Quirion - gitár
Mark English - gitár

 

DEICIDE - Overtures Of Blasphemy
(09/14 - Century Media)

01. One With Satan
02. Crawled From The Shadows
03. Seal The Tomb Below
04. Compliments Of Christ
05. All That Is Evil
06. Excommunicated
07. Anointed In Blood
08. Crucified Soul Of Salvation
09. Defying The Sacred
10. Consumed By Hatred
11. Flesh, Power, Dominion
12. Destined To Blasphemy

 

Hammer TV

 
TANKCSAPDA - Véres és brutális, új Tankcsapda klip: Megölni engem
2021. május 18. (kedd) 07:59

Már napok óta hallani arról, hogy jön egy véres/brutális új klip a Tankcsapdától. Most itt is van, íme a Megölni engem. Ez a nóta eredetileg a 2019 őszén kiadott Liliput Hollywood albumon jelent meg. Az új kisfilmet Görög Attila (DeadLens Kult), a főszereplője pedig Csáki Benedek, akit már ismerhetsz az Ülj le mellém klipjéből.   Az indexnek a videó kapcsán: Érdemes egy lemez megjelenése után másfél évvel klipet készíteni egy dalhoz? Fejes Tamás: Miután ez a rohadt Covid-vírus mindent felülírt, mindenképp. A Liliput Hollywood című albumot, illetve a rajta szereplő számokat még meg sem turnéztattuk, a járvány miatt konkrétan egy lemezbemutató koncertsorozatot halasztottunk el, amit most már lassan két éve nem tudunk pótolni. Lukács László: Ez azért még nem olyan rettentően hosszú idő. Mivel ebből egy évet nyugodtan vehetünk teljesen koncertmentesnek, ennek a lemeznek a dalait még...

FIVE FINGER DEATH PUNCH - Nem is egy, hanem két albumot rögzítenek a következő hónapokban
FIVE FINGER DEATH PUNCH - Nem is egy, hanem két albumot rögzítenek a következő hónapokban

Nem is egy, hanem két albumot rögzít a nyár folyamán a Five Finger Death Punch. A csapat terveit Bathory Zoli gitáros vezette elő egy Facebook-videóban. A tavalyi F8 album utódja lesz...

PRETTY MAIDS - Új klip Ronnie Atkins énekestől: Frequency Of Love
PRETTY MAIDS - Új klip Ronnie Atkins énekestől: Frequency Of Love

Az még ősszel derült ki, hogy a dán Pretty Maids énekese, Ronnie Atkins gyógyíthatatlan, négyes stádiumú rákkal harcol, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy egy szólóalbumot...

KING OF ASGARD - "Quorthon és a Bathory hagyatéka rengeteg zenén átsüt"
KING OF ASGARD - "Quorthon és a Bathory hagyatéka rengeteg zenén átsüt"

Svartrviðr címmel május 28-án jelenik meg a folkos északi death/viking metalt játszó svéd King Of Asgard ötödik albuma, a 2017-es Taudr lemez utódja, amelynek producere Magnus "Devo"...

DREAM THEATER - Megnyitják az archívumot, premier: a Pull Me Under felvétele 2017-ből
DREAM THEATER - Megnyitják az archívumot, premier: a Pull Me Under felvétele 2017-ből

Archív kiadványsorozatot indított a Dream Theater, amelynek elnevezése Dream Theater's Lost Not Forgotten Archives, elsőként pedig egy 2017-es japán koncert felvételét hozzák majd ki...

BRAINSTORM - Nyár végén jön az új album, a Rage főnökével az első klipes dal: Escape The Silence
BRAINSTORM - Nyár végén jön az új album, a Rage főnökével az első klipes dal: Escape The Silence

Wall Of Skulls címmel augusztus 20-án lát napvilágot az Andy B. Franck énekes vezette Brainstorm új stúdióalbuma, a 2018-as Midnight Ghost lemez utódja. Első előzetesként már itt...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS