MOLTO - Albumpremier a debreceni csapattól: Víziók

Szeptember 29., Roncsbár: Omega Diatribe, Cadaveres, Pit Of Saron, Molto

2018. szeptember 4. (kedd) 18:09 | utoljára módosítva: 2019. január 7. (hétfő) 10:15

Víziók címmel megjelent és végig is hallgatható a 2017 januárjában alakult debreceni Molto zenekar első nagylemeze. Az album a jól ismert internetes zeneáruházak és stream-szolgáltatók kínálatában debütált és megvásárolható CD-n a zenekartól, illetve szeptember 5-től a MediaMarkt boltokban is.

"A lemez kilenc szerzeménye közül három már ismert, a június közepén megjelent Roller kislemezről. A felvételek a debreceni MMP Hangstúdióban készültek Szilágyi Pisti és Mosquito irányításával és a trendekkel ellentétben az anyag külön van ugyan feljátszva, de élő mankó alapra készült a rögzítés, amely egyfajta koncert-feelinget ad a nótáknak."

 

 
www.facebook.com/moltoband"A csapat a lemezt az ország több pontján is bemutatja ősszel. A nyitó koncert szeptember 29-én lesz a debreceni Roncsbárban az Omega Diatribe, a Cadaveres és a Pit of Saron társaságában. A további őszi koncerteken pedig a Nemzeti Hang vendégeként lép fel a Molto Debrecenben, Budapesten, Kisbéren, Sopronban, Szolnokon, Szegeden, Dunaújvárosban és Mosonmagyaróváron.

A Molto hivatalos YouTube-csatornáján is meghallgatható az új lemez, illetve a Roller dalhoz készített videoklip, amelyet beneveztek az alkotók a Magyar Klipszemlére is.

Elkészült továbbá a csapat honlapja (www.moltoband.hu), ahonnan mindig friss infók olvashatók a Molto körüli történésekről."MOLTO - Víziók (a 2018-as album)


"Nagyon lendületes, nagyon kemény zene, nagyon őszinte szövegekkel.

A Molto egy új csapat olyan 'veteránok' részvételével, akik korábbi zenekaraikkal (Necropsia, Szeg) - több évtizedes zenei múltjukban - országos turnékat, népszerű lemezeket és nagy sikereket tudhatnak maguk mögött. A Víziók című anyag felrúg minden szabályt, őszinte, karcos és friss.

A Roller című dalhoz készített videoklip képi világa hűen tükrözi a Molto világát: sötét, kritikus, extrém, de nagyon nagy precizitással kimunkált, éles és minőségi. Katona Péter szövegei nem írják körül a mondanivalót, 'ami a szívemen, az a számon'-elvét követve fröcskölik a szavakat a hallgatóra.


A Víziók kilenc szerzeménye más-más témákat boncolgat, kíméletlenül őszinte, változatos.
"


wwwinstagram.com/moltobandhcGoogle Play:
play.google.com/store/music/album/Molto_V%C3%ADzi%C3%B3k

 

 


MOLTO - Roller (a 2018-as Roller EP-hez)

 


MOLTO - Temetetlen múlt (szöveges videó 2018-as Roller EP-hez)
MOLTO - Medence (szöveges videó 2018-as Roller EP-hez) 

 A Hangfoglaló Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.


 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
AMORITE - Öt év után új album jön a hazai death metal csapattól, az első dal: Metamorphosis
2020. november 24. (kedd) 07:48

Metamorphosis címmel már meghallgatható a death metalos Amorite kiadás előtt álló második albumának első dala. A hazai banda debütáló albuma még 2015-ben látott napvilágot Invisible Fire címmel, azóta egy EP-jük készült, a Final Entropy. Az új albumuk Archaic Faces Of Ecstasy címmel jön majd ki, a borítót Andkill készítette. "Közel a cél. 2017-ben úgy döntöttünk, hogy egy teljesen szabad felfogású lemezt készítünk. Rengeteg nehézség után hamarosan kezdetét veheti az ősi rituálé azoknak, akik átadják magukat az élménynek."   www.facebook.com/amoritehun   AMORITE - Metamorphosis (a 2020-as Archaic Faces Of Ecstasy album előzeteseként)        

FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket
FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket

Az új Foo Fighters album Medicine At Midnight címmel február 5-én lát majd napvilágot, a lemez felvezetéseként pedig egy 26 perces kisfilmben foglalták össze az eddigi pályájukat. Az...

GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops
GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops

Sea Savage címmel december 4-én jelenik meg az ír old school thrasher Gama Bomb hetedik albuma. A 2018-as Speed Between The Lines lemez utódjáról már a harmadik előzetessel, a szöveges...

KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence
KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence

The Absence Of Presence címmel még a nyáron jelent meg az új Kansas album, a legendás amerikai prog rockerek friss videója pedig a lemez címadó dalához készült el. A legutóbbi,...

ORIANTHI - Sajnálom
ORIANTHI - Sajnálom

Nemrég jelent meg az Alice Cooper csapatában is megfordult szőke ausztrál gitároslány, Orianthi negyedik szólólemeze, a legfrissebb klipje pedig a Sorry című dalhoz készült el. "Az...

JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"
JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"

A Let There Be Talk podcast vendégeként a Judas Priest frontembere, Rob Halford a hangjának változásáról is szót ejtett, valamint arról, hogy bármennyire is szeretné, a klasszikus...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS