OZONE MAMA - Új klip a budapesti vintage rockerektől: High Ride

A lemezbemutató buli február 17-én lesz az A38 Hajón

2018. február 8. (csütörtök) 05:53 | utoljára módosítva: 2019. január 6. (vasárnap) 06:21

Január közepén jelent meg a kaliforniai Ripple Music-hoz szerződött budapesti vintage rocker Ozone Mama harmadik nagylemeze, a 11 tételes Cosmos Calling című album High Ride dalához pedig most egy klip is született..

"Sokan vagyunk, akik valami elől menekülünk az életben, valahonnan szabadulni szeretnénk - mondta a csapat a Lángoló Gitároknak a premier alkalmából. - Nem is feltétlenül konkrét dolgoktól, akad, hogy érzésektől, stb és nem is biztos, hogy megmentőre van szükségünk, mindenki érzi, hogy ő mire vágyik, valahol erre kellene törekedni, hogy eljussunk oda, ahová szeretnénk."
 


www.facebook.com/ozonemamaband


A lemezbemutató koncert Facebook oldala

 

"A videóban szereplő tetovált lány régi barátnőnk, Erdős Viola, aki az X-Faktor műsorából is ismerős lehet, és akivel már régóta terveztünk közös munkát. Az ördögöt Lukács László billentyűs barátunk alakítja, aki mostanában egyre többször feltűnik a koncertjeinken, ott lesz velünk az A38 színpadán is, ahol az osztrák The Weight lesz az Ozone Mama vendége.

Laci egyébként nem sejtette, pontosan milyen szerep is vár rá a klipben, a rendező, Szili László nem mesélte el neki előre, szóval meglepetés volt számára is. Amikor a forgatás reggelén megérkezett, a sminkes elkapta, és ördöggé változtatta. Ebből a szerepből aztán még napokig nem tudott teljesen kibújni, amíg teljesen le nem jött róla a festék.

A motor ötlete aznap reggel jött, amikor a stúdióba értünk. Benyitottunk a fotóstúdióba, megláttuk a régi Danuviát és azonnal felkiáltottunk: ez is kell a klipbe! Ötleteltünk egy sort közösen, és végül belecsempésztünk az egyébként már kész történetbe egy ilyen kart meghúzós, ajtót kinyitós 'megmentői' történetszálat.

Németh András Amesz barátunk játssza a ravasz, gonosz törpét, aki az utolsó pillanatban is kétségek között hagy bennünket a Steamtrooper nagyúrtól való szabadulást illetően.


Utólag megnézve a klipet, elképzelhető, hogy hatott ránk valamelyest a Blade Runner, és ez egy ilyen nemnormális 'űrgammák, ördögök és majdnem angyalok, avagy szökésben Steamtrooper nagyúr karmaiból' videó lett.

Sokat köszönhetünk a rendező Szili Lacinak és csapatának a kreatív ötletekért, a sztoriért és megvalósításért."
 OZONE MAMA - High Ride (a 2018-as Cosmos Calling albumhoz)

"Aki CD formájában szeretné megvenni tőlünk a Cosmos Calling lemezt, megrendelheti a management@ozonemamaband.com mailcímen, és a február 17-én az A38-on megrendezésre kerülő lemezbemutató bulin személyesen át is veheti tőlünk."
OZONE MAMA - Cosmos Calling (a 2018-as album)

 


Az amerikai Ripple Music gondozásában kiadott új lemezét február 17-én mutatja be az A38 Hajóra az Ozone Mama! A nemzetközi színtérre is sikerrel kilépő zenekar előtt az osztrák The Weight klasszikus rock and rollal gondoskodik a felvezetésről.

OZONE MAMA

Nagyot fordult a világ a hard rock vonal egyik legígéretesebb hazai szereplőjével, az Ozone Mamával: felívelőben lévő nemzetközi karrierjüket immáron egy amerikai kiadó is erősíti. Együttműködésük első gyümölcsét, a Cosmos Calling című nagylemezt az A38 Hajón hallhatja először élőben a közönség.

 THE WEIGHT

A Bécsből érkező The Weight a rock, a blues és a pszichedelikus pop elegyében utazik: ezeket összegyúrva találták meg erős és karcos saját hangzásukat. Játszottak már a Rivals Sons és a Blues Pills bandákkal is, bemutatkozó lemezüket pedig a Die Ärztét is referenciái közt tudó német sztárproducer, Oliver Zuelch segítségével véglegesítették.
  

 


 

 

 A Hangfoglaló Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.


 

 

Hammer TV

 
BENEATH THE VOID - Új dal az egykori Kill With Hate-től: Rebellion
2021. május 12. (szerda) 08:30

Az még a múlt hónapban derült ki, hogy nevet változtatott a brutális death metal vonalat képviselő budapesti Kill With Hate. Már Beneath The Voidként folytatják a zúzást egy progosabb, technikásabb irányban, a régóta készülő második lemez pedig ...Into Oblivion címmel jön ki június 11-én a Metal.hu-nál. A sci-fi konceptalbum második előzeteseként már meg is hallgatható a Rebellion című dal. Olt Ákos gitáros: "A lemezen szereplők közül a Rebelliont kezdtem írni legkorábban, még 2013-ban, egyből a Voices lemez után. Ennek ellenére csak pár év fiókban porosodás, egy húrral mélyülés, egy EP és tagcsere után, 2016-ban sikerült végleges formát ölteni. A korábbi dalaimhoz képest egyértelműbb, dalközpontúbb szerkezete van, s ezek jó alapot szolgáltak Patrikék énektémáihoz. Ha valaki felfedezni véli benne a Black Dahlia Murder alig érezhető hatását, az természetesen csak a véletlen műve, és nem is...

K.K.'S PRIEST - Klippel az első dal K.K. Downing és Ripper Owens új bandájától
K.K.'S PRIEST - Klippel az első dal K.K. Downing és Ripper Owens új bandájától

Sermons Of The Sinner címmel augusztus 20-ra várható a debütáló albuma annak az új bandának, a K.K.'s Priestnek, amit az exJudas Priest gitáros az utóbbi években hozott össze Tim...

VAN CANTO - Klipes Amon Amarth átirat a szájgitáros zenekartól: Raise Your Horns
VAN CANTO - Klipes Amon Amarth átirat a szájgitáros zenekartól: Raise Your Horns

To The Power Of Eight címmel június 4-én jelenik meg a metalt gitárok nélkül, 'a capella' formában játszó Van Canto zenekar nyolcadik albuma, a 2018-as Trust In Rust lemez utódja,...

CRYPTA - Dalpremier a Nervosából kilépett lányok új death metal bandájától: Starvation
CRYPTA - Dalpremier a Nervosából kilépett lányok új death metal bandájától: Starvation

Fernanda Lira basszer/énekesnő és Luana Dametto dobos egy éve szállt ki a brazil thrasher Nervosából, nem sokkal később pedig be is jelentették az új csapatukat. A Crypta névre...

TIMO TOLKKI'S AVALON - Új dal és klip a júniusi albumról: The Fire And The Sinner
TIMO TOLKKI'S AVALON - Új dal és klip a júniusi albumról: The Fire And The Sinner

The Enigma Birth címmel június 18-án lát majd napvilágot az egykori Stratovarius vezér, a gitáros Timo Tolkki 2012-ben elindított Avalon projektjének negyedik albuma. A 2019-es Return To...

SABATON - Hivatalos klip a meglepetés dalhoz: Defence Of Moscow
SABATON - Hivatalos klip a meglepetés dalhoz: Defence Of Moscow

Defence Of Moscow címmel pár napja egy új felvétellel jelentkezett a csatametalos svéd Sabaton, most pedig már a nóta hivatalos klipje is megérkezett. "Május 9-ét Oroszországban a...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS